Φτιάξε μόνη σου ένα αποσμητικό χώρου

0

Αν είσαι από εκείνους που ζουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής σίγουρα θα έχεις  μια σειρά από μυρωδιές πλανάται στο σπίτι σου. Μιλάω για παράδειγμα για τα ρούχα της γυμναστικής ή τα κατοικίδια ζώα ακόμα και τα παιδιά ή κάποια ξεχασμένα λαχανικά στο ψυγείο. Σε όλο αυτό προσθέστε και το μπάνιο. Το αποτέλεσμα; Ένα σπίτι γεμάτο δυσάρεστες μυρωδιές. Δεν είμαστε όμως εδώ για να σου αναφέρουμε το πως προκύπτουν αυτές οι μυρωδιές αλλά το πως θα τις εξαφανίσεις.

Κάνοντας το δικό σου αποσμητικό χώρου θα έχεις έναν εύκολο τρόπο για να προσθέσεις φρέσκια και ευχάριστη μυρωδιά στο σπίτι σας χωρίς πρόσθετες χημικές ουσίες! Θα δεις αμέσως πόσο εύκολο είναι να φρεσκάρεις τα δωμάτια σου και με αυτό τον τρόπο θα αλλάξει και η διάθεση σου.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι:

  • Ένα μπουκάλι ψεκασμού
  • Ίσα μέρη από λεμόνι και νερό
  • Λίγη μαγειρική σόδα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα τρία συστατικά στο μπουκάλι ψεκασμού και στη συνέχεια ψεκάζουμε. Ναι είναι τόσο εύκολο και πραγματικά θα εξουδετερωθούν όλες οι δυσάρεστες μυρωδιές χωρίς κανένα πρόβλημα. Η σόδα εξουδετερώνει τη κακοσμία αμέσως και φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπουκάλι ξανά και ξανά πράγμα που θα κάνει όχι μόνο καλό στο πορτοφόλι σας αλλά και στην υγεία σας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.