Το φυσικό καθάρισμα

0

Τα φυσικά συστατικά για τον καθαρισμό του σπιτιού σου μπορούν πραγματικά να σώσουν την τσέπη σου από περιττά έξοδα αλλά και να κάνουν τη διασκέδαση παιχνίδι.

 

1. Λευκό ξύδι

Ετοιμάστε ένα καθαριστικό για όλες τις χρήσεις. Γέμισε ένα μπουκάλι ψεκασμού με ίσα μέρη από νερό και ξύδι και ψεκάστε οπουδήποτε μπορείτε να φανταστείτε εκτός από μαρμάρινες επιφάνειες. Για παράδειγμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ξύλινες σανίδες κοπής και στη συνέχεια να ξεπλύνετε με καθαρό νερό. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις ένα αποσμητικό για το πλυντήριο των πιάτων.

2. Εσπεριδοειδή

Όπως και το ξύδι, το κλειδί για την καθαριστική δύναμη εσπεριδοειδών είναι η οξύτητά τους. Το λεμόνι για παράδειγμα μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο για να αφαιρέσει τη σκουριά ή τα υπολείμματα του σαπουνιού χρησιμοποιώντας τη φλούδα του και μόνο αλλά και το χυμό του. Αφήστε το χυμό να κάνει το θαύμα του και στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα σφουγγάρι για να ξεπλύνεις την επιφάνεια.Πρόσθεσε ένα φλιτζάνι μη αραιωμένο χυμό λεμονιού στα ρούχα σου και θα αστράψουν αμέσως.

3. Μαγειρική σόδα

Το πιο χρήσιμο υλικό βρίσκεται στη κουζίνα σου και είναι ιδανικό ακόμα και για να καθαρίσεις βούρτσες και χτένες χρησιμοποιώντας μόνο μαγειρική σόδα και νερό. Επιπλέον γυαλίζει τα ασημικά στο δευτερόλεπτο αν κάνεις μια πάστα από μαγειρική σόδα με 3 κουταλιές της σούπας σόδα και μία νερό. Κάνε μασάζ και στη συνέχεια ξέβγαλε με ζεστό νερό.

 

4. Αλάτι

Δεν έχει σημασία με τι αλάτι πασπαλίζεις τις αγαπημένες σου συνταγές γιατί μπορείς να καθαρίσεις τα πάντα και με το αλάτι. Όπως τους λεκέδες του καφέ στις κούπες χρησιμοποιώντας μόνο μια κρέμα από αλάτι και ξύδι. Θα τρίψεις απαλά και στη συνέχεια θα ξεβγάλεις.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.