GROHE Professional: Αποκτήστε ποιοτικές λύσεις για το μπάνιο σας με τη βοήθεια επαγγελματιών

0

Τα μπάνια και οι κουζίνες είναι βασικά μέρη της καθημερινότητάς μας και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη συνολική ευημερία μας. Το μπάνιο είναι το σημείο όπου ξεκινάμε και τελειώνουμε τη μέρα μας, και η κουζίνα είναι όπου ετοιμάζουμε το φαγητό που μας τροφοδοτεί. Και οι δύο χώροι είναι απαραίτητοι για την υγιεινή και την υγεία μας, καθώς και για την κοινωνική και συναισθηματική μας ευεξία. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θέλουμε το καλύτερο για αυτούς τους χώρους, καθώς είναι τόσο θεμελιώδεις για την καθημερινότητά μας. Θέλουμε να είναι λειτουργικά, άνετα και αισθητικά ευχάριστα, καθώς συμβάλλουν στην ποιότητα της ζωής μας. Είτε μαγειρεύουμε ένα γεύμα για την οικογένειά μας είτε κάνουμε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, το να έχουμε ένα καλά σχεδιασμένο και εξοπλισμένο μπάνιο και κουζίνα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη συνολική μας ικανοποίηση από το σπίτι μας.

H GROHE, κορυφαία παγκόσμια εταιρεία για ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα, δημιούργησε το GROHE Professional, μια εκτενή και πλήρη βάση ολιστικών λύσεων μπάνιου, που επιτρέπει στους καταναλωτές να αντικατοπτρίζουν το γούστο και τις συνθήκες ζωής τους στους χώρους του σπιτιού τους, με την βοήθεια καταρτισμένων επαγγελματιών. Το GROHE Professional είναι επίσης ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών και εκπαίδευσης που εξασφαλίζει ότι οι ειδικοί είναι πάντα ενημερωμένοι όσον αφορά τις τελευταίες τεχνολογίες και προϊόντα, προκειμένου να προσφέρουν τις καλύτερες συμβουλές στους καταναλωτές.

GROHE Eurosmart Προσιτός σχεδιασμός για τις ατομικές σας ανάγκες

Οι απαιτήσεις των καταναλωτών είναι τόσο μοναδικές όσο και εκείνοι. Για να φτιάξετε το μπάνιο των ονείρων σας, η σειρά GROHE Eurosmart προσφέρει προσιτή, ανθεκτική και μοντέρνα σχεδίαση, που  υποστηρίζει έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, ενώ ταιριάζει σε κάθε τρόπο διαβίωσης. Το ευέλικτο all-rounder μπορεί να καλύψει μια μεγάλη γκάμα από ατομικές ανάγκες: Η σειρά διαθέτει τέσσερα διαφορετικά μεγέθη από S έως XL, παραλλαγές χειρολαβής, ακόμα και μια touchless & υβριδική εκδοχή. Η αναμεικτική μπαταρία νιπτήρος, με μονή χειρολαβή, διαθέτει τεχνολογία GROHE SilkMove ES (Εξοικονόμηση Ενέργειας) σε πολλές παραλλαγές προϊόντων. Χάρη στην τεχνολογία ψυχρής εκκίνησης, η μπαταρία παρέχει κρύο νερό όταν η χειρολαβή βρίσκεται στη μεσαία θέση, περιορίζοντας την περιττή κατανάλωση ζεστού νερού. Η τεχνολογία GROHE EcoJoy μειώνει τη ροή του νερού ενώ το εμπλουτίζει με αέρα, εξασφαλίζοντας έτσι πλούσια ροή. Και οι δύο καινοτομίες καθιστούν εύκολη την εξοικονόμηση νερού και ενέργειας χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Για ολιστικές ιδέες εσωτερικού χώρου, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν αντίστοιχα κεραμικά GROHE BauEdge. Με τις απαλές γωνίες της, η συλλογή ταιριάζει απόλυτα σε σχεδιασμό και λειτουργία με τη μπαταρία GROHE Eurosmart, ενώ μπορεί να συμπληρωθεί από το νέο Grohtherm 500, το οποίο προσθέτει μια entry-level  παραλλαγή στην οικογένεια Grohtherm, για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα ενός θερμοστάτη, μαζί με αξεσουάρ.

GROHE Eurosmart Cosmopolitan – Προσαρμοσμένες αναβαθμίσεις μπάνιου από επαγγελματίες

Η σειρά GROHE Eurosmart Cosmopolitan έχει σχεδιαστεί για να εκφράζει το ξεχωριστό στυλ και την αβίαστη άνεση, σε ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη του σπιτιού. Επιτρέπει μια προσαρμοσμένη αναβάθμιση του μπάνιου που δημιουργεί, με βιώσιμο τρόπο, ένα αστικό, κομψό περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το GROHE StarLight, η σειρά Eurosmart Cosmopolitan φέρει την τεχνολογία GROHE SilkMove ES (Εξοικονόμηση Ενέργειας) και GROHE EcoJoy. Η σειρά μπαταριών μπορεί επιπλέον να συνδυαστεί τέλεια με τη σειρά ντους GROHE Tempesta, για  κομψή σχεδίαση, επιλογή διαφορετικών μοτίβων ψεκασμού και χαρακτηριστικών εξοικονόμησης νερού.

GROHE Essence – Η υψηλής ποιότητας τεχνολογία PVD βάζει χρώμα στη ζωή σας

Με τις απαλές οργανικές του μορφές, τα λεπτά προφίλ και τις φυσικές γραμμές, το GROHE Essence είναι ιδανικό για όσους βλέπουν το μπάνιο ως χώρο χαλάρωσης και περισυλλογής. Επιπλέον, το ευρύ φάσμα χρωμάτων της σειράς μπορεί να αναδείξει τις ατομικές σας προτιμήσεις και την προσωπικότητά σας. Το νέο χρώμα Phantom Black επεκτείνει το ήδη ευρύ φάσμα των 9 διαφορετικών χρωμάτων και επιλογών φινιρίσματος.

Μάλιστα, για χρώματα όπως τα Warm Sunset, Cool Sunrise ή Hard Graphite, η GROHE χρησιμοποιεί τεχνολογία PVD (φυσική εναπόθεση ατμών) η οποία εφαρμόζεται στις εσωτερικές εγκαταστάσεις παραγωγής μας. Αυτό προέρχεται από τη βιομηχανία της αεροδιαστημικής και έχει θέσει ένα νέο πρότυπο για την ποιότητα των φινιρισμάτων: Η διαδικασία εξασφαλίζει μια ευρύτερη γκάμα χρωμάτων, ενώ ταυτόχρονα παρέχει φινιρίσματα που είναι τρεις φορές πιο σκληρά και δέκα φορές πιο ανθεκτικά στις γρατσουνιές από τα γαλβανισμένα, επιτρέποντας στις μπαταρίες να αντέχουν στις πιο δύσκολες απαιτήσεις της καθημερινής χρήσης.

Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σχεδιασμού και λειτουργικότητας της ζωής σας, η GROHE προσφέρει την τέλεια λύση για το όραμά σας, με την εξειδίκευση των ειδικών μας.

Αν θέλετε να πάρετε έμπνευση για την διαμόρφωση του προσωπικού σας χώρου, ρίξτε μια ματιά στο hub της διαδικτυακής πλατφόρμας GROHE X.

Ακολουθήστε τους λογαριασμούς της GROHE στα social media  Facebook και Instagram και την ιστοσελίδα grohe.gr.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.