H LG εγκαινιάζει την Εικονική Έκθεση στην IFA 2020!

0

Στην φετινή έκθεση IFA, η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το όραμά της για το ιδανικό σπίτι που μεγιστοποιεί την ευκολία και την άνεση για όλους τους ανθρώπους που περνάνε εκεί όλο και περισσότερο χρόνο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, η πρώτη εικονική έκθεση της LG, θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη virtual εμπειρία του πώς η εταιρεία κάνει το σπίτι ακόμα πιο άνετο, αποδοτικό και εύκολο.

Με σύνθημα Experience LG Like Never Before («Βιώστε μία ανεπανάληπτη LG εμπειρία»), μια ρεαλιστική απόδοση της αίθουσας Hall 18 του Messe Berlin (σύμφωνα με την τοπική ώρα και τον τοπικό καιρό) δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις τελευταίες καινοτομίες της εταιρείας σαν να ήταν πραγματικά στο Βερολίνο, από την άνεση και την ασφάλεια των σπιτιών τους. Κατά την είσοδό τους στο διαδικτυακό περίπτερο της LG, οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν και να απολαύσουν μια ειδικά επιμελημένη περιήγηση, ενώ μέσω ενός εικονικού οδηγού ή ενός σεμιναρίου μπορούν να μάθουν πώς να περιηγηθούν στο περίπτερο χρησιμοποιώντας το Mini Map. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ σε ένα προϊόν για να το δοκιμάσουν ή να δουν τις τεχνικές προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του.

H έκθεση αυτή σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες μια διαδραστική και διασκεδαστική εμπειρία όπου θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σαν να ήταν ένα παιχνίδι. Αυτό είναι εφικτό χάρη στη συνεργασία της εταιρείας με την Unity Technologies στην Κορέα, την κορυφαία πλατφόρμα στον κόσμο για τη δημιουργία και τη λειτουργία διαδραστικού, τρισδιάστατου περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο (RT3D). Μέσω της πλατφόρμας παρέχεται μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων λογισμικού για τη δημιουργία, εκτέλεση και παραγωγή εσόδων από διαδραστικό, 2D και 3D περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο για κινητά τηλέφωνα, tablet, υπολογιστές, κονσόλες και συσκευές επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα σημεία της ψηφιακής έκθεσης αποτελεί το OLED New Wave, μια εγκατάσταση ευέλικτων οθονών που αναδεικνύουν την ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας της LG OLED. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις καινοτομίες στο κομμάτι της οικιακής ψυχαγωγίας της LG στη ζώνη Home Cinema και να βιώσουν την εξαιρετική εικόνα και ήχο της LG OLED TV ή να βυθιστούν στο ιδανικό περιβάλλον παιχνιδιών στη Ζώνη Gaming. Το εικονικό Sports Bar είναι αναβαθμισμένο για να απολαμβάνει το κοινό πραγματικό αθλητικό περιεχόμενο, ενώ η Ζώνη Lifestyle προσκαλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων που γίνονται πραγματικότητα μέσω των OLED – όπως η Wallpaper, η Gallery και η Τυλισσόμενη (Rollable).

Η εμπειρία προβολής στις ζώνες οικιακής ψυχαγωγίας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τα 4 βασικά χαρακτηριστικά που διέπουν μια OLED τηλεόραση: ευκρινής, γρήγορη, λεία και λεπτή. Η εικονική τεχνολογία επιτρέπει στους επισκέπτες να συγκρίνουν τις οθόνες με αυτοφωτιζόμενα pixel της LG με τις συμβατικές τηλεοράσεις LCD LED χρησιμοποιώντας απίστευτα λεπτομερή πλάνα ενός έναστρου ουρανού. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον πλούσιο, τρισδιάστατο ήχο που παράγεται από τα προηγμένα ηχεία της εταιρείας, χάρη στην τεχνολογία Meridian Audio.

Η ολοκληρωμένη σειρά έξυπνων οικιακών συσκευών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών της LG θα βρίσκεται σε εφτά ειδικά σχεδιασμένες ζώνες. Οργανωμένη γύρω από τα τρία θέματα της Υγείας, της Υγιεινής και της Ευκολίας, η ονομασία Reimagine Your Life @ Home αντικατοπτρίζει πώς ένα σπίτι μπορεί να γίνει ακόμα πιο υγιές και βολικό με τη χρήση της τεχνολογία. Η τεχνολογία LG βελτιώνει τον αέρα που αναπνέουμε, διασφαλίζει την υγιεινή των ρούχων αλλά και των πιάτων και δημιουργεί μια πιο υγιή ζωή, παρέχοντας παράλληλα εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών.

Στο AI Connect Air Care Mode της LG, οι επισκέπτες μπορούν να δουν τη μοναδική ευκολία που προφέρουν οι συνδεδεμένες συσκευές κάνοντας τη διαβίωση στο σπίτι ιδιαίτερα απλή. Στο Laundry & Styling Room, οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν την τελευταία σειρά πλυντηρίων της LG, όπως το LG WashTower με τεχνολογία AI που προσφέρουν τη βέλτιστη απόδοση πλυσίματος. Το Prep Station & Dining Room είναι το σημείο όπου οι επισκέπτες μπορούν να προσομοιώσουν τη σάρωση παντοπωλείων για τέλεια προετοιμασμένα γεύματα χρησιμοποιώντας έξυπνες συσκευές LG, ενώ το AI Connect Cooking Mode καθιστά το μαγείρεμα ακόμα πιο εύκολο με λιγότερο σχεδιασμό και σκέψη. Ακόμη, όσοι επιθυμούν μπορούν να βιώσουν την εκτεταμένη γκάμα της υπηρεσίας Προληπτικής Εξυπηρέτησης Πελατών, την υπηρεσία AI της LG η οποία προειδοποιεί τους πελάτες για πιθανά ζητήματα προτού συμβούν, επιταχύνει τις επισκευές όταν χρειάζονται και προσφέρει χρήσιμες συμβουλές συντήρησης για να διατηρήσουν καλύτερα τις συσκευές LG.

Επισκεφθείτε το www.lg.com/exhibition για να βιώσετε την εμπειρία της εικονικής έκθεσης στην IFA ή κατεβάστε τη διαδραστική εφαρμογή LG Virtual Studio σε Android ή iOS συσκευές.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.