H νέα σκούπα Philips Performer Silent βάζει το σκούπισμα στο… αθόρυβο!

0

Ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι είναι ένδειξη φροντίδας και η νέα επαναστατική ηλεκτρική σκούπα, Philips Performer Silent σας δίνει τη δυνατότητα να το απολαύσετε μαζί με τους αγαπημένους σας.

Με το δίπτυχο μέγιστη απόδοση – ελάχιστος θόρυβος και την τεχνολογία πέλματος TriActive Pro, τώρα μπορείτε να σκουπίσετε, αβίαστα, ξεκούραστα και αποτελεσματικά, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ακόμα και όταν οι υπόλοιποι… κοιμούνται, χωρίς τύψεις και καμία αναστάτωση.

Πιο ήσυχη και από μια τηλεόραση (επίπεδα θορύβου τα 66dB σε μέγιστη ισχύ), η Philips Performer Silent, είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με το σύγχρονο τρόπο ζωής, απλοποιεί τον καθαρισμό και με μία πληθώρα ειδικών αξεσουάρ, επιτρέπει την αφαίρεση της σκόνης από τα πιο δύσκολα σημεία, όπως κουρτίνες και ανεμιστήρες οροφής, καθώς και την εύκολη μετακίνηση σε όλο το σπίτι, αποδίδοντας σε κάθε τύπο πατώματος, από χαλιά μέχρι σκληρό ξύλο, προστατεύοντας παράλληλα από γρατζουνιές.

Αυτό που διαφοροποιεί τη Philips Performer Silent από μία οποιαδήποτε ηλεκτρική σκούπα είναι ότι δίνει έμφαση στη βελτίωση της υγείας σας και στην ηρεμία, που προκύπτει από ένα καθαρό σπίτι, και γι’ αυτό διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία και καινοτόμα χαρακτηριστικά:

  • Ισχυρή απόδοση:

Χάρη στο μοτέρ υψηλής απόδοσης και την τεχνολογία AirflowMax, η Philips Performer Silent ταξινομείται στην κατηγορία A+ και διαθέτει ανταγωνιστική ενεργειακή ετικέτα, διασφαλίζοντας ότι εξοικονομείτε ενέργεια, χωρίς να θυσιάζετε την απόδοση.

  • Απίστευτα ήσυχη:

Διαθέτει τεχνολογία χαμηλού θορύβου, που σας επιτρέπει να σκουπίσετε οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία αναστάτωση. Με επίπεδα θορύβου τα 66dB σε μέγιστη ισχύ, η Philips Performer Silent είναι ακόμα πιο ήσυχη από μια τηλεόραση και είναι 10 φορές πιο ήσυχη από τον προκάτοχό της, τη Philips Performer Expert

  • Allergy friendly:

Κρατάει όλες τις αλλεργίες που μπορεί να προκαλέσουν διάφοροι παράγοντες στο σπίτι, μακριά. Με το νέο ισχυρό σύστημα απορρόφησης σωματιδίων που διαθέτει και πιστοποίηση ECARF, η Philips Performer Silent ελέγχει τα επίπεδα αλλεργιογόνων στο σπίτι σας, αιχμαλωτίζοντας πάνω από 99,99% της λεπτής σκόνης και των αλλεργιογόνων*.

Περισσότερες πληροφορίες για την ηλεκτρική σκούπα Philips Performer Silent:

Για περισσότερα από 110 χρόνια, η Philips οδηγείται από το πάθος της για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων.

Η νέα ηλεκτρική σκούπα Philips Performer Silent με το κορυφαίο πέλμα TriActive Pro προσφέρει εξαιρετική καθαριότητα χωρίς θόρυβο, εφαρμόζει τέλεια στο δάπεδο, το προστατεύει από γρατζουνιές και εισχωρεί βαθιά στις ίνες των χαλιών, συλλέγοντας ακόμα και τα πιο λεπτά σωματίδια σκόνης. Με το δίπτυχο Μέγιστη Απόδοση – Ελάχιστος Θόρυβος, είναι δέκα φορές πιο ήσυχη από μία τηλεόραση – επίπεδα θορύβου μόνο στα 66dB- ενώ χάρη στο ισχυρό μοτέρ και την τεχνολογία AirflowMax, η Philips Performer Silent έχει κατασκευαστεί για υψηλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ταξινομείται στην κατηγορία A+ στο ενεργειακό σήμα ΕΕ. Με ακτίνα δράσης 12 μέτρων, καθαρίζει  για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χωρίς να χρειάζεται η αποσύνδεση από την πρίζα. Επιπλέον, χάρη στην ενσωματωμένη βούρτσα, το ρύγχος για τις γωνίες και πληθώρα αξεσουάρ, αντιμετωπίζει ακόμα και τις πιο δύσκολες εργασίες καθαρισμού, αφαιρώντας με ευκολία τη σκόνη από δύσκολα σημεία όπως οι κουρτίνες ή ο ανεμιστήρας οροφής. Διαθέτωντας ένα ισχυρό σύστημα απορρόφησης των σωματιδίων, η Philips Performer Silent ελέγχει τα επίπεδα αλλεργιογόνων στο σπίτι, αιχμαλωτίζοντας πάνω από 99,99% της λεπτής σκόνης και των αλλεργιογόνων με πιστοποιημένα αντιαλλεργικά φίλτρα. Οι αντιαλλεργικές σακούλες Ultra-Long Performance S-bag διαθέτουν θάλαμο σκόνης μεγάλης χωρητικότητας, τραβώντας μέχρι και τέσσερα λίτρα σκουπιδιών πριν την αλλαγή της σακούλας, ενώ εξασφαλίζουν ότι δεν υπάρχει επαφή με τη βρωμιά, καθώς μπορείτε εύκολα και υγιεινά να πετάξετε την σακούλα  μόλις τελειώσετε τον καθαρισμό.

 Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα ηλεκτρική σκούπα Philips Performer Silent: https://www.philips.gr/c-p/FC8780_09/performer-silent-vacuum-cleaner-with-bag#see-all-benefits

Περισσότερες πληροφορίες για τις σκούπες Philips: https://www.philips.gr/c-m-ho/vacuum-cleaners

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.