Η Hoover βάζει τέλος στο διαχωρισμό των ρούχων με τη νέα τεχνολογία All-in-One!

0

Η πρωτοποριακή εταιρία ηλεκτρικών συσκευών Hoover παρουσιάζει τη νέα τεχνολογία πλύσης ρούχων All-in-One, που προσφέρει ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα στο πλύσιμο των ρούχων. Η νέα τεχνολογία All-in-One καταργεί την ανάγκη διαχωρισμού των ρούχων, καθώς πλένει όλα τα υφάσματα και τα χρώματα μαζί σε ένα πλήρες φορτίο, έως και 13 κιλά, μέσα σε χρόνο ρεκόρ που δεν ξεπερνά τα 59 λεπτά.

Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα που αλλάζει πλήρως τα δεδομένα στη φροντίδα των ρούχων, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στην οικονομία χρόνου και πόρων. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτη της Hoover, η κατάργηση του διαχωρισμού των ρούχων και η ταχύτατη ολοκλήρωση της πλύσης μπορεί να προσφέρει έως και 6 ημέρες «ρεπό» από την αγγαρεία του πλυσίματος ρούχων, ανάλογα με το μοντέλο και τη συχνότητα των πλύσεων ανά νοικοκυριό.

10-31007507_DWOT 413AHC31-S-F-55824-M
Η νέα αποκλειστική τεχνολογία της Hoover, All-in-One, συνδυάζει νέα προγράμματα πλύσης με μια καινοτόμα υδραυλική τεχνολογία ψεκασμού που εμποτίζει με απορρυπαντικό άμεσα και σε βάθος τα ρούχα, από τη στιγμή που ξεκινάει η πλύση. Όπως δήλωσε ο κ. Άγγελος Μέξας, Country Manager της εταιρίας, «Η νέα τεχνολογία All-in-One της Hoover αποτελεί μια πολύ ξεχωριστή καινοτομία στον τομέα της φροντίδας των ρούχων, καθώς επεκτείνει τη λειτουργικότητα της πλύσης στον πυρήνα της, που είναι ο βαθύς καθαρισμός των ρούχων.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής που καθαρίζει ρούχα έως και 13 κιλά, τόσο καλά, τόσο αποτελεσματικά και τόσο γρήγορα. Η καινοτομία αυτή συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας στην αγορά της πλύσης, καθώς δίνουμε λύση σε μια πραγματική ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή, που δεν είναι άλλη από την οικονομία του χρόνου».

Η νέα σειρά πλυντηρίων και πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της Hoover που ενσωματώνει την τεχνολογία All-in-One είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και περιλαμβάνει 7 και 2 μοντέλα αντίστοιχα, χωρητικότητας από 7 έως 13 κιλά. Οι τιμές διάθεσης των πλυντηρίων ξεκινούν από την ενδεικτική τιμή των €409, ενώ των πλυντηρίων-στεγνωτηρίων από €599.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά All-in-One πλυντηρίων και πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της Hoover μπορείτε να βρείτε εδώ .

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.