Η Α.Ι. έρχεται στη νέα σειρά πλυντηρίων VIVACE της LG με τεχνολογία deep learning και AI Direct Drive (DD)

0

Η LG Electronics (LG) αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες των καταναλωτών, προσφέρει προϊόντα και λύσεις που αναβαθμίζουν τον τρόπο ζωής τους και συμβάλλουν σε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία παρουσιάζει τη νέα σειρά πλυντηρίων ρούχων Vivace που ενσωματώνει AI Direct Drive (DD) με προηγμένη τεχνολογία deep learning, για εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης.

Με την επαναστατική τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) και deep learning, το νέα πλυντήρια ρούχων της σειράς Vivace της LG είναι η ιδανική λύση για τους καταναλωτές που αναζητούν μια νέα έξυπνη οικιακή συσκευή, που διαφέρει από τις παραδοσιακές και προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε καταναλωτή. Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης στα πλυντήρια της LG, ο χρήστης έχει τον έλεγχο του κύκλου πλύσης, απολαμβάνοντας μεγαλύτερη ευκολία και άνεση.

Συγκεκριμένα, το ενισχυμένο μοτέρ DD που διαθέτουν οι νέες συσκευές, προσφέρει ανώτερη φροντίδα στα υφάσματα. Αξιοποιώντας την τεχνολογία deep learning, η οποία βασίζεται σε ένα τεράστιο όγκο δεδομένων που συλλέγονται από την LG, το AI DD επιτρέπει μία ειδικά σχεδιασμένη πλύση, καθώς εντοπίζεται αυτόματα ο όγκος του φορτίου και γίνεται ακριβής αξιολόγηση της απαλότητας του υφάσματος. Αυτό εγγυάται κάθε φορά ήπια φροντίδα στα υφάσματα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς τους κατά 18%. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων ρούχων, όπως των αθλητικών, των κλινοσκεπασμάτων και των λευκών ειδών[1].

Τέλος, η νέα σειρά πλυντηρίων Vivace διαθέτει επιπλέον προηγμένα χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία TurboWash™ 360°, που  παρέχει την άνεση της γρήγορης πλύσης (Fast Wash), η οποία διαρκεί μόλις 39 λεπτά. Τα νέα πλυντήρια εκτοξεύουν πίδακες νερού και απορρυπαντικού σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις για ακόμη πιο καθαρά ρούχα. Το Steam™+ συμπληρώνει αυτή την ολοκληρωμένη  λύση πλύσης, εξαλείφοντας τα αλλεργιογόνα κατά 99,9% μέσω ενός ειδικού κύκλου αποστείρωσης και μειώνοντας κατά 30% τις ζάρες στα ρούχα μέσω του προγράμματος ‘Φροντίδα για Ζάρες’ (Wrinkle Care)[2]. Τα νέα πλυντήρια της LG αναμένονται τον Ιούλιο στα καταστήματα λιανικής.

****

[1] Δοκιμασμένο από την Intertek σε κύκλο πλύσης με βαμβακερά ρούχα και φορτίο 2kg (συσχετίζοντας με εσώρουχα), σε σύγκριση με συμβατικό πλυντήριο LG. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη σύνθεση του φορτίου και τους εξωτερικούς παράγοντες.

[2] Δοκιμασμένο από την Intertek σε βαμβακερά ρούχα με την επιλογή ‘Wrinkle Care’ (φορτίο που περιλαμβάνει τρία πουκάμισα), σε σύγκριση με κύκλο πλύσης με βαμβακερά ρούχα χωρίς την επιλογή ‘Wrinkle Care’ (με βάση το AATCC).

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.