Η ανοξείδωτη κουζίνα της Abimis είναι σχεδιασμένη να αντέξει για πάντα

0

Η Ιταλική Abimis θα παρουσιάσει στο 2016 paris design week την ‘ego’, μία κουζίνα που αξιοποιεί την εργονομία και την τεχνολογία των επαγγελματικών μοντέλων και την προσαρμόζει στο πλαίσιο του σύγχρονου σπιτιού. Σίγουρα θα ξετρελάνει εκείνους που έχουν ένα ιδιαίτερο πάθος με το μαγείρεμα και δεν περνάνε τυπικά τις ώρες τους μέσα στην κουζίνα, αλλά τους αρέσει πραγματικά να δημιουργούν σε ιδανικό περιβάλλον.

abimus-ego-kitchen-paris-design-week-2016-designboom-03
Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της prisma στο επαγγελματικό catering, η φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι «ego» είναι σχεδιασμένη να αντέξει για πάντα. Εργονομική και με λεπτομέρεια που δεν περνάει απαρατήρητη, μπορεί να φτιαχτεί στα μέτρα της εκάστοτε κουζίνας και να χωρέσει ιδανικά στο χώρο.

abimus-ego-kitchen-paris-design-week-2016-designboom-04 abimus-ego-kitchen-paris-design-week-2016-designboom-05
Είναι φτιαγμένη από το ειδικό AISI 304 ατσάλι που εξασφαλίζει αντοχή στο χρόνο, κάνει το καθάρισμα πανεύκολο και είναι 100% ανακυκλώσιμο. Επίσης η ειδική του σύσταση δεν επιτρέπει να μεταφερθεί καμία μυρωδιά ή άλλο συστατικό στο φαγητό.

abimus-ego-kitchen-paris-design-week-2016-designboom-06 abimus-ego-kitchen-paris-design-week-2016-designboom-07
Όσο για τη λεπτομέρεια που αναφέραμε παραπάνω, προσέξτε τις στρογγυλεμένες γωνίες στα ντουλάπια και στα συρτάρια. Μία άψογη κουζίνα, η απόλυτη εμπειρία για τους λάτρεις του μαγειρέματος και όχι μόνο.

abimus-ego-kitchen-paris-design-week-2016-designboom-08 abimus-ego-kitchen-paris-design-week-2016-designboom-09 abimus-ego-kitchen-paris-design-week-2016-designboom-11

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.