Οι celebrities νοικιάζουν τα σπίτια τους

0

Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσες να μείνεις για έναν μήνα στο σπίτι ενός διάσημου; Φυσικά, εκείνος θα λείπει! Άλλωστε έχει τόσα πολλά σπίτια που μπορεί να νοικιάζει κάποια από αυτά όταν βρίσκεται σε άλλη περιοχή ή χώρα. Έτσι λοιπόν δείτε τους διάσημους που νοικιάζουν τα σπίτια τους.

Leonardo DiCaprio

Leonardo-dicaprio

 

Αν και πιθανότατα δεν θα έχεις την ευκαιρία να τον γνωρίσεις μπορείς τουλάχιστον να πεις ότι κοιμήθηκες στο κρεβάτι του. Ο Leo ζητά «μόλις» 4.500$ για μια νύχτα στο σπίτι του ενώ σίγουρα δεν θα προλάβεις να το γυρίσεις όλο καθώς είναι 7.022 τετραγωνικά.
Kate Winslet
Kate-Winslet
Και άλλο ένα αστέρι του Τιτανικού όμως αποφάσισε να κερδίσει μερικά έξτρα δολάρια νοικιάζοντας το σπίτι της. Αν ψάχνεις για διαμέρισμα προς ενοικίαση και έχεις 30.000$ στον λογαριασμό σου κάνε γρήγορα μια κλήση στον μεσίτη της Kate.
Pamela Anderson
Pamela-Andersons
Θέλεις να περάσεις λίγο χρόνο στο ονειρεμένο σπίτι της Pamela; Τώρα μπορείς! Η τιμή για μια εβδομάδα ανέρχεται στα 20.000$ ενώ αν το νοικιάσεις με τον μήνα μπορείς να έχεις μια έκπτωση και να το αποκτήσεις με μόνο 27.500$.
Denzel Washington 
Denzel-Washington
Εδώ είναι η ευκαιρία σου προκειμένου να κλέψεις λίγη από τη μαγεία του Denzel. Ένας από τους πιο επιτυχημένους άνδρες του Hollywood νοικιάζει το σπίτι του στο Malibu και η θέα από τον ωκεανό κυριολεκτικά μαγεύει.
Bruce Willis
Bruce-Willis
Πόσο θα σου κοστίσει να μείνεις στην 6 στρεμμάτων κατοικία του Bruce στη  Καραϊβική; Αρκετά ακριβά μάλλον καθώς πρέπει να υπολογίσεις πως η βραδιά εκεί κοστίζει 20.873$. Τουλάχιστον όμως θα έχεις τις ανέσεις σου.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.