Η Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία των προϊόντων Dyson στην Ελλάδα

0

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από τον Μάιο 2021, η Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ  ανέλαβε την αντιπροσωπεία των προϊόντων Dyson στην Ελλάδα.

Η Dyson είναι μία κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας που διακρίνεται για την συνεχή έρευνα, την πρωτοπορία και την συνεχή ανάπτυξη. Φημισμένη για την τεχνογνωσία, την ποιότητα κατασκευής και την εξαιρετική σχεδιαστική αισθητική, η Dyson αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις οικιακές συσκευές. Τα προϊόντα Dyson κατασκευάζονται με γνώμονα την προηγμένη τεχνολογία, την πρωτοπορία, την αισθητική και την εξασφάλιση της μοναδικής εμπειρίας χρήσης.

Τα προϊόντα Dyson καλύπτουν τρεις (3) προϊοντικές κατηγορίες:

1. Floor Care – Επαναφορτιζόμενες σκούπες stick: Το ισχυρό μοτέρ Hyperdymium περιστρέφεται έως και 125.000 φορές το λεπτό (rpm) παράγοντας διπλάσια ισχύ απορρόφησης από κάθε άλλη φορητή σκούπα. Η καινοτόμα τεχνολογία Radial Root Cyclone™ με 18 κυκλώνες να παράγουν δυνάμεις 79.000g αυξάνοντας τη ροή του αέρα και μεταφέροντας την σκόνη στον κάδο χωρίς να φράζει το φίλτρο εξασφαλίζει μεγάλη απορροφητική ισχύ και μοναδική εμπειρία καθαρισμού χωρίς απώλεια απορρόφησης. Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους μετατρέπονται εύκολα από φορητές σκούπες σε σκούπες χειρός προσφέροντας μεγάλη ευελιξία κινήσεων.

2. Environmental Care – Καθαριστές Αέρα, Ανεμιστήρες, Θερμαντικά: Εκτός από τον γνωστό πλέον ανεμιστήρα χωρίς πτερύγια, τα προϊόντα καθαρισμού αέρα της Dyson διαθέτουν φίλτρα Hepa και ενεργού άνθρακα καθαρίζοντας τον αέρα του δωματίου από τα βλαβερά εξαιρετικά λεπτά σωματίδια όπως τα αλλεργιογόνα και τους ρύπους. Το πλήρως σφραγισμένο σύστημα φιλτραρίσματος εγκλωβίζει τους ρύπους, αποτρέποντας τη διαρροή του βρώμικου αέρα στο δωμάτιο. Η προηγμένη Τεχνολογία Air Multiplier™ ενισχύει τον περιβάλλοντα αέρα, παρέχοντας μια συνεχή, ισχυρή και ομαλή ροή καθαρού αέρα που φτάνει σε κάθε γωνία του χώρου. Με τους έξυπνους αισθητήρες, οι καθαριστές αέρα Dyson παρακολουθούν συνεχώς την ποιότητα του αέρα και χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό αλγόριθμο ανιχνεύουν αυτόματα τα αερομεταφερόμενα σωματίδια, κάνουν διάγνωση και καταγράφουν στην ψηφιακή οθόνη LCD την ποιότητα του αέρα σε πραγματικό χρόνο.

3. Personal Care – Περιποίηση Μαλλιών: Η Dyson δημιούργησε συσκευές περιποίησης μαλλιών που ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους μαλλιών και δημιουργούν το επιθυμητό styling χωρίς υπερβολική θερμότητα. Οι μηχανικοί της Dyson αξιοποίησαν το αεροδυναμικό φαινόμενο Coanda, που βασίζεται στην δυνατότητα προσέλκυσης και κατεύθυνσης των μαλλιών μέσω της σωστής ταχύτητας και πίεσης προώθησης του αέρα και κατάφεραν να το εφαρμόσουν στο Dyson Airwrap για να απολαμβάνετε την μοναδική εμπειρία χρήσης. Το πρωτοποριακό Ισιωτικό Dyson Corrale δίνει την πιο σύγχρονη εκδοχή για μαλλιά ίσια, κυματιστά ή με μπούκλες. Οι πλάκες από κράμα χαλκού και μαγγανίου κάμπτονται και αγκαλιάζουν τα μαλλιά δίνοντάς σας το επιθυμητό αποτέλεσμα με λιγότερη εξάρτηση από τις υψηλές θερμοκρασίες και φυσικά με την ευελιξία που προσφέρει η ασύρματη χρήση.

Μία Καινοτόμος Ιδέα: To 1978, ο James Dyson απογοητεύθηκε από την μειωμένη απόδοση της ηλεκτρικής σκούπας του. Ύστερα από έλεγχο, ανακάλυψε ότι αιτία της μειωμένης απορροφητικότητας ήταν το γέμισμα της σακούλας με σκόνη. Μετά από πέντε χρόνια αδιάκοπης μελέτης, έρευνας και δοκιμών εφηύρε την πρώτη σκούπα στον κόσμο που δεν διέθετε σακούλα. Η σκούπα του James Dyson πωλήθηκε αρχικά στην Ιαπωνία, κοιτίδα των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, η οποία εντυπωσίασε τους Ιάπωνες με την απόδοσή της και εξελίχθηκε γρήγορα σε σύμβολο κύρους. Η σκούπα G-Force το 1991 κέρδισε το διεθνές βραβείο της έκθεσης σχεδιαστών στην Ιαπωνία. Το 1993 ο James Dyson άνοιξε το δικό του ερευνητικό κέντρο και εργοστάσιο όπου ξεκίνησε να δουλεύει φτιάχνοντας μία νέα σκούπα που θα μπορούσε να παγιδεύσει ακόμα και τα πιο μικρά σωματίδια σκόνης επιτυγχάνοντας 100% απορροφητικότητα. Την ονόμασε DC01 από τα αρχικά “Dual Cyclone”.

Με αφετηρία, λοιπόν, έναν άνθρωπο και μία ιδέα, η Dyson εξελίχθηκε σε τεχνολογική εταιρεία με περισσότερους από 1.000 τεχνικούς παγκοσμίως με τα προϊόντα της να πωλούνται σε περισσότερες από 65 χώρες. Ο πυρήνας της αποτελείται από μία ομάδα μηχανικών και επιστημόνων στη Βρετανία, τη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία, που εργάζονται αποκλειστικά για την έρευνα για την συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της Dyson. Εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα επιστημών και ο καθένας τους είναι εξειδικευμένος στον τομέα του. Η συνεργασία τους εγγυάται ότι οι συσκευές Dyson υπερτερούν των άλλων τόσο σε ποιότητα κατασκευής και τεχνολογία όσο και σε αντοχή στον χρόνο. Περισσότερες ιδέες, περισσότερες εφευρέσεις.

Ίδρυμα James Dyson: Σχεδιάζοντας το μέλλον, οι μηχανικοί επιλύουν προβλήματα που αφορούν όλο τον κόσμο, επομένως χρειαζόμαστε περισσότερους. Αυτός είναι ο λόγος που ο James Dyson ενθαρρύνει με ενθουσιασμό τους νέους να κατευθυνθούν στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας και της μηχανικής. Το φιλανθρωπικό Ίδρυμα James Dyson στηρίζει τους μαθητές και τους δασκάλους προσφέροντας υποτροφίες, εκπαιδευτικά προγράμματα και εκπαιδευτικό υλικό.

Το βραβείο James Dyson: Το βραβείο James Dyson είναι διεθνές βραβείο σχεδιαστών που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα James Dyson και επιδιώκει να εμπνεύσει την επόμενη γενιά μηχανικών σχεδίασης προϊόντων να ξεδιπλώσουν τον δυναμισμό και το ταλέντο τους επαινώντας το έργο τους και αναδεικνύοντάς τους σε διεθνές επίπεδο.

Τα προϊόντα Dyson είναι διαθέσιμα σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, καλλυντικών και σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.