Η διακόσμηση για το Halloween Party

0

Όλο και πιο συχνά ακούς τα τελευταία χρόνια για τα Halloween Parties που διοργανώνουν τα μαγαζιά. Έτσι λοιπόν σε έπεισε και η παρέα να κάνεις και εσύ ένα στο σπίτι σου. Στολή για εσένα βρήκες, το σπίτι σου όμως δεν θα πρέπει να διακοσμηθεί ανάλογα; Πάρε ιδέες και ετοιμάσου λοιπόν για τη πιο απίθανη και τρομακτική διακόσμηση της ζωής σου.

Χρησιμοποίησε αράχνες: Ένας από τους πιο γρήγορους και εύκολους τρόπους για να διακοσμήσεις το σπίτι σου σύμφωνα με το συγκεκριμένο party είναι οι αράχνες. Χρησιμοποίησε αράχνες σε όλα τα περίεργα σημεία του σπιτιού. Είναι άκρως ανατριχιαστικό.

Σκάλισε μια κολοκύθα: Ναι ξέρω μπορεί να σου φαίνεται βουνό όλο αυτό αλλά πίστεψε με όταν τελειώσει η διαδικασία θα είσαι περήφανη για το δημιούργημα σου. Τέλος, πρόσθεσε κεράκια μέσα στη κολοκύθα και είσαι έτοιμη.

Μπαλόνια κολοκύθα ή φάντασμα: Αν πάλι δεν σου αρέσει η ιδέα να φτιάξεις μόνη σου μια κολοκύθα μπορείς πολύ εύκολα να αγοράσεις πορτοκαλί και λευκά μπαλόνια. Τα λευκά μπαλόνια θα τα ζωγραφίσεις με μαρκαδόρο ώστε να μοιάζουν με φαντάσματα και τα πορτοκαλί με κολοκύθες.

Φαντάσματα: Τα παλιά λευκά σεντόνια σου που είναι για πέταμα θα κάνουν τα τέλεια φαντάσματα αφού θα τρυπηθούν και θα τα κρεμάσεις από την οροφή. Κόλλησε ένα αφρολέξ μόνο στο σημείο που είναι το κεφάλι ώστε να μοιάζει πιο αληθοφανές.

Κρέμασε έναν σκελετό: Δεν γίνεται πάρτι Halloween χωρίς σκελετό στην είσοδο. Προετοίμασε τους επισκέπτες σου λοιπόν για να μπουν σε mood από τη πόρτα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.