Η βιβλιοθήκη της κρεβατοκάμαρας

0

Για κάποιον που έχει το παρατσούκλι «βιβλιοφάγος» μια επιμελημένη βιβλιοθήκη είναι το απόλυτο must. Όσο και αν το σπίτι σας έχει γεμίσει από βιβλία υπάρχουν πάντα αμέτρητοι τρόποι να φτιάξετε άλλη μια βιβλιοθήκη προκειμένου να χωρέσετε και άλλα. Και ενώ οι περισσότεροι θα ήθελαν μια να είχαν μια αίθουσα ανάγνωσης με δερμάτινους βολικούς καναπέδες και ένα ζεστό τζάκι, κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εφικτό. Έτσι, η επόμενη λύση είναι το υπνοδωμάτιο σας. Μόλις τελειώσετε το δημιούργημα σας πραγματικά μπορείτε να αγοράσετε ελεύθερα όσα περισσότερα βιβλία επιθυμείτε!

Αν το υπνοδωμάτιο σας βρίσκεται σε σοφίτα, εκμεταλλευτείτε την όμορφη κλίση του τοίχου και δημιουργήστε εσοχές προκειμένου να τοποθετήσετε τα βιβλία σας εκεί. Φυσικά το χρώμα της βιβλιοθήκης θα πρέπει να συμβαδίσει με το χρώμα του υπόλοιπου δωματίου.

1

Αν δεν έχεις αρκετά χρήματα για μια τόσο δραστική αλλαγή όπως το να αγοράσεις βιβλιοθήκη μπορείς να φτιάξεις μια σε ρουστίκ στυλ με ξύλο και σίδερο. Όσο πιο απλή άλλωστε τόσο το καλύτερο δεν λένε; Ακόμα καλύτερα αν ταιριάζει και με το υπόλοιπο στυλ του δωματίου.

2

Ο τοίχος με τα βιβλία θα είναι ο δικός σου αφού από πάνω έως κάτω η βιβλιοθήκη θα είναι γεμάτη με ιστορίες μυστηρίου, έρωτα, πάθους και επιστημονικής φαντασίας.

4

Αν μάλιστα τοποθετήσεις μπροστά και κάποια κάδρα τότε ολόκληρο το κεφαλάρι θα θυμίζει πίνακα ζωγραφικής. 6

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.