Η εντυπωσιακή παρουσία των συσκευών Candy στην IFA 2023!

0

Για ακόμα μια χρονιά δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από την διεθνή έκθεση τεχνολογίας IFA 2023, και φυσικά επισκεφθήκαμε το εντυπωσιακό booth της Haier Group, που περιλάμβανε τις εταιρίες Haier, Hoover και Candy. Τα νέα έργα που είναι αφιερωμένα στη δημιουργία οικιακών περιβαλλόντων στα οποία τα συνδεδεμένα οικοσυστήματα αναπτύσσουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα που περιλαμβάνει πλατφόρμα υπηρεσιών, το οποίο γίνεται το κύριο εργαλείο για τη μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης στο σπίτι.

Η Candy, ένα διάσημο όνομα στον κόσμο των οικιακών συσκευών, προσφέρει σταθερά καινοτομία και αξιοπιστία στην πλούσια γκάμα των ηλεκτρικών συσκευών της.

Με μια ιστορία που εκτείνεται σε πάνω από επτά δεκαετίες, η Candy έχει γίνει συνώνυμη με την τεχνολογία αιχμής και τον κομψό σχεδιασμό.

Επιπλέον, τα αποτελεσματικά πλυντήρια της που κάνουν το πλύσιμο των ρούχων παιχνιδάκι εξοικονομούν μέχρι και 60% της ενέργειας. Το νέο Top Loader ή το MiniAqua, για παράδειγμα το νέο μίνι πλυντήριο ρούχων, εξοικονομώντας χώρο και με μπροστινή φόρτωση, δεν σου λύνει απλά τα χέρια αλλά εξοικονομεί χώρο και είναι ιδανικό για μικρά φοιτητικά σπίτια. Παράλληλα, υπέροχο design και μοναδική απόδοση έχουν και τα ψυγεία της Candy που υπόσχονται σωστή συντήρηση κάνοντας οικονομία στην τσέπη μας.

Φυσικά, στην IFA 2023 έκανε το ντεμπούντο της η ολοκαίνουργια σειρά φούρνων με σύνδεση Candy, σχεδιασμένη για μια δημιουργική και πραγματικά έξυπνη μαγειρική εμπειρία. Οι φούρνοι μικροκυμάτων και οι ηλεκτρικοί φούρνοι της προσφέρουν ψήσιμο ακριβείας, ενώ τα πλυντήρια πιάτων της εξαφανίζουν την ταλαιπωρία του καθαρισμού. Επίσης, θαυμάσαμε τις λύσεις που, σε τέλειο στυλ Candy, απλοποιούν τη ζωή με εξαιρετικές ιδέες για κάθε μέγεθος. Λεπτές και έξυπνες προτάσεις όπως τα πλυντήρια πιάτων Rapidò – που επεκτείνουν τη γκάμα με μια λύση πλάτους μόλις 45 εκατοστών και μια λύση πάγκου για ρυθμίσεις 8 θέσεων.  Σε διαφορετικά μεγέθη είναι βέβαιο ότι θα βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου χωρίς εκπτώσεις στην απόδοση.

Από μικρές αλλά θαυματουργές συσκευές μέχρι ντιζαϊνάτες και εντυπωσιακές οι ηλεκτρικές συσκευές της Candy ανταποκρίνονται στον σύγχρονο τρόπο ζωής, κάνοντας τις καθημερινές εργασίες ευκολότερες και πιο ευχάριστες. Με τη φήμη της αριστείας, η Candy παραμένει μια αξιόπιστη επιλογή για νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο, συνδυάζοντας άψογα το στυλ και τη λειτουργικότητα σε κάθε προϊόν που δημιουργεί.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.