Η έξυπνη θήκη χαπιών φροντίζει να μη τα ξεχάσεις πότε!

0

Σίγουρα θα έχετε δεί κάποια στιγμή μια θήκη χαπιών, μπορεί ίσως να έχετε χρειαστεί και μία. Οι απλές θήκες χαπιών έχουν ξεχωριστό χώρο για κάθε μέρα της εβδομάδας και εκεί μπορείτε να βάζετε τα χάπια που πρέπει εσείς (ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας) να πάρετε. Είναι ένα αναγκαίο κακό, για την υγεία μας.

θηκη χαπιων (3)

Όπως και κάθε συσκευή του σπιτιού όμως, που πλέον έρχεται και σε «έξυπνη» μορφή, έτσι βρήκαμε και την έξυπνη θήκη για χάπια! Είναι όμορφη, είναι «connected» και μπορεί να σας ενημερώνει κάθε μέρα, κάθε ώρα, όταν πρέπει να πάρετε (ή να δώσετε) ένα χάπι, ή όταν το άτομο που σας ενδιαφέρει πήρε το χάπι του. Υποστηρίζεται μέσω app σε Android και iPhone και μπορεί να σας στείλει ακόμη και SMS αν έρθει η ώρα να πάρετε το χάπι σας, αλλά και ηχώντας μέσα στο σπίτι ώστε να την ακούσουν όλοι. Μπορεί να ακούγεται ασήμαντο σε κάποιους, αλλά για τους ασθενείς, ακόμα και ένα ξεχασμένο χάπι μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές!

θηκη χαπιων (2)

Και αν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία χρηστών, μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε για τις βιταμίνες σας!

Η θήκη χαπιών της Hero μπορεί να δεχθεί έως 10 διαφορετικά είδη χαπιών στη θήκη της, υποστηρίζει πολλαπλούς χρήστες ώστε να εξυπηρετεί όλα τα μέλη της οικογένειας ή κάποιον οίκο ευγηρίας, για παράδειγμα. Αντιλαμβάνεται πότε τελειώνουν τα χάπια σας και σας ενημερώνει, ενώ μπορεί να… παραγγείλει χάπια online από το Amazon αυτόματα! Δυστυχώς, έχει ορισμένα μειονεκτήματα, όπως το ότι δέχεται μόνο χάπια (και όχι υγρά φάρμακα) και το ότι είναι κάπως… τσιμπημένη η τιμή της, στα 999 δολλάρια (προπαραγγελίες από το herohealth.com έναντι 399 δολλαρίων). Αλλά μπορεί να σώσει ζωές!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.