Η ΙΚΕΑ καλωσόρισε τον Οκτώβριο με νέα προϊόντα!

0

Η IKEA, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, υποδέχεται το φθινόπωρο με νέες σειρές και παιχνιδιάρικη διάθεση, προσκαλώντας τον καθένα από εμάς να ακολουθήσει τη δική του φαντασία! Με μοντέρνο και εκλεκτικό ύφος, αλλά και με πλούσια χρώματα και έντονα μοτίβα με λουλούδια και καρό σχέδια, τα νέα προϊόντα έρχονται για να δημιουργήσουν ένα όμορφο και «ζεστό» περιβάλλον.

Για στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη σειρά LIDHULT, που περιλαμβάνει μεγάλους και άνετους καναπέδες με ψηλή πλάτη. Η νέα σειρά, που διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτινων καλυμμάτων, συνδυάζει το παραδοσιακό στιλ με σύγχρονες λειτουργίες, για να μπορεί ο καθένας από εμάς να δημιουργήσει τον δικό του συνδυασμό.

Η σειρά αποθήκευσης και τραπεζιών HAVSTA από μασίφ ξύλο, τα καλύμματα μαξιλαριού LEIKNY σε υπέροχο μοτίβο με λουλούδια, αλλά και τα χαλιά GLUMSÖ, κατασκευασμένα με μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον, συμπληρώνουν ιδανικά τις νέες αφίξεις Οκτωβρίου, ενώ δε λείπουν και έξυπνες προτάσεις φωτισμού για όλα τα στιλ και όλες τις ανάγκες.

Η ΙΚΕΑ, όμως, προσφέρει λύσεις και για τον σύγχρονο χώρο εργασίας. Τα νέα εργονομικά προϊόντα, κατασκευασμένα σε παραδοσιακό στιλ και με υλικά υψηλής ποιότητας, έρχονται να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες, συνδυάζοντας πάντα την άνεση και την κομψότητα.

H εγκεκριμένη για επαγγελματική χρήση σειρά γραφείων και ασφαλούς αποθήκευσης IDÅSEN, με παραδοσιακό σχέδιο και βιομηχανικές επιρροές, προσφέρει έναν ευέλικτο και διασκεδαστικό τρόπο εργασίας. Επιπλέον, οι περιστρεφόμενες καρέκλες ALEFJÄLL, από δέρμα grain και με ρυθμιζόμενη κλίση και ύψος, τα σκαμπό σχεδιαστηρίου TROLLBERGET, που προσφέρουν ελευθερία κίνησης, καθώς και τα γραφεία και οι μονάδες αποθήκευσης BEKANT, έρχονται να συμβάλλουν σε έναν νέο και πιο υγιεινό τρόπο εργασίας.

Παπλωματοθήκες κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι από βιώσιμες πηγές, υφάσματα με μοτίβο από λουλούδια, που μπορούν να μετατραπούν σε κουρτίνες ή και σε φορέματα, αλλά και είδη σερβιρίσματος είναι μερικά ακόμα από τα νέα προϊόντα που ήρθαν στην ΙΚΕΑ, για να φέρουν μια ρομαντική διάθεση στην καθημερινότητά μας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.