Η καμπάνια της LG “Healthy Home Solutions” μας παρουσιάζει τον τρόπο για πραγματική ευεξία στο σπίτι

0

H LG Electronics (LG) παρουσίασε την παγκόσμια καμπάνια “Healthy Home Solutions”, ενθαρρύνοντας τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο να κάνουν βήματα προς έναν πιο υγιεινό και βιώσιμο τρόπο ζωής στο σπίτι. Η καμπάνια εστιάζει στον τρόπο που μπορεί κανείς να βρει ξανά τη ζωντάνια στην καθημερινότητά του, προσφέροντας συμβουλές για καλύτερη ζωή στο σπίτι.

Μετά την επιτυχία της πρώτης της καμπάνιας Healthy Home, που ξεκίνησε το 2020, η LG στη συνέχεια παρουσίασε μία σειρά από καμπάνιες που εισάγουν πρακτικές για έναν πιο υγιεινό και βιώσιμο τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένων των #CareForWhatYouWear, #CareForAGreenerKitchen και #CareForWhereYouLive. Σε συνδυασμό με αυτές, η νέα καμπάνια “Healthy Home Solutions” επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος «ευεξίας» στο σπίτι με την υποστήριξη από τις πρόσφατες σειρές προϊόντων της LG, από συσκευές για υψηλή φροντίδα των ρούχων και για την κουζίνα, μέχρι προηγμένες λύσεις κλιματισμού.

Το βίντεο της καμπάνιας δείχνει, πώς οι μικρές αλλαγές στο σπίτι μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην προσωπική ευημερία και στο περιβάλλον, όπως το μαγείρεμα υγιεινών γευμάτων, χρησιμοποιώντας φρέσκα, υλικά, την υψηλή φροντίδα των υφασμάτων με ατμό, ώστε να διαρκούν για περισσότερο καιρό και την αύξηση της θερμοκρασίας του κλιματιστικού για την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και τη συμβολή στην προστασία του πλανήτη.

«Η νέα καμπάνια “Healthy Home Solutions” αποτελεί μέρος της συνεχούς δέσμευσης της LG να νοιάζεται για τους καταναλωτές και το περιβάλλον», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Μέσα από τις καμπάνιες μας “Healthy Home Solution”, ελπίζουμε να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με το πόσο απλό μπορεί να είναι να ζούμε πιο βιώσιμα και πόσο σημαντικό είναι όλοι να φροντίζουμε τον εαυτό μας, το σπίτι μας και τον πλανήτη».

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη νέα καμπάνια της LG εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.