Η καθαριότητα γίνεται παιχνιδάκι με την σκούπα Kärcher

0

Ο καθαρισμός μπορεί συχνά να είναι μια κουραστική και χρονοβόρα εργασία, ειδικά όταν πρόκειται για τον καθαρισμό υφασμάτων. Κάθε φορά αγανακτούμε για να πλύνουμε τα χαλιά μας ή το σαλόνι του αυτοκινήτου.

Ο καθαρισμός των υφασμάτινων επιφανειών πλέον γίνεται πιο εύκολος από ποτέ, με την απόλυτη σειρά μηχανημάτων SE από την Kärcher .

Η δυνατότητα στιγμιαίου πλυσίματος και στεγνώματος είναι ιδανική για όσους δεν έχουν χρόνο και είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να διατηρείτε τα δάπεδα καθαρά χωρίς ταλαιπωρία.

Εκτός από τα οφέλη εξοικονόμησης χρόνο, είναι επίσης φιλική προς το περιβάλλον καθώς καταναλώνει λιγότερο νερό από τις παραδοσιακές σκούπες.

Οι σκούπες SE της Kärcher είναι τόσο εύχρηστες όσο μια ηλεκτρική σκούπα, καθαρίζοντας αποτελεσματικά κάθε είδους λεκέ, ιδανικές για καθαρισμό χαλιών, μοκετών και υφασμάτινων επιφανειών.

Ο απόλυτος σύμμαχος για βαθύ καθαρισμό κάθε υφασμάτινης επιφάνειας, Οι σκούπες SE της Kärcher, φέρνουν την αξιοπιστία του επαγγελματία στην υπηρεσία της καθημερινής καθαριότητας, με αποτελεσματική χρήση τόσο στο πλύσιμο των χαλιών, στην αφαίρεση πατημασιών από μοκέτες, καθώς και στο εύκολο καθάρισμα του καναπέ από κάθε είδους λεκέ.

Οι σκούπες SE της Kärcher μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σκούπα ξηρής – υγρής αναρρόφησης για την αφαίρεση λεπτόκοκκων ή υγρών ρύπων, ενώ είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για νοικοκυριά με μικρά παιδιά και κατοικίδια, καθώς και για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες, καθώς καθαρίζουν βαθιά τις ίνες των χαλιών, τις ταπετσαρίες, τα στρώματα και τα ελαφριά έπιπλα. Επίσης, διαθέτουν και εξάρτημα χειρός, ως ειδικό εξάρτημα για τον καθαρισμό των επίπλων με ταπετσαρίες και τα καθίσματα του αυτοκινήτου.

Με πρωτοποριακή λειτουργία, η σειρά SE από την Kärcher διαθέτει δύο κάδους, έναν κάδο για το καθαρό νερό και έναν κάδο για το βρώμικο. Οι μηχανές καθαρισμού SE ψεκάζουν το καθαριστικό διαλυμένο στο νερό υπό πίεση βαθιά μέσα στις ίνες και στη συνέχεια απορροφούν το νερό μαζί με τη διαλυμένη βρωμιά.

Η σειρά SE υποδέχεται και το νέο υπερμηχάνημα SE 3-18 COMPACT, το οποίο προσφέρει την απόλυτη καθαριότητα με μέγιστη ελευθερία κινήσεων χάρη στην μπαταρία 18 V και τη λειτουργία έκπλυσης για τον καθαρισμό της συσκευής.

Η rcher Greece, για πάνω από 30 χρόνια που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, προσφέρει λύσεις για κάθε δύσκολη εργασία καθαρισμού, μέσα από μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας. Ο απόλυτος ειδικός σε συστήματα Επαγγελματικού & Οικιακού Εξοπλισμού Καθαριότητας συνεχίζει να εξελίσσει τόσο τα προϊόντα της, όσο και να βρίσκεται δίπλα στις απαιτητικές ανάγκες καθαριότητας των καταναλωτών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σκούπες SE της Kärcher μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.