Η LG αξιοποιεί την τεχνογνωσία της για να αναπτύξει τον πρώτο καλλιεργητή λαχανικών εσωτερικού χώρου

0

Το Column Garden χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία, παρέχοντας μια άνετη, αυτοματοποιημένη λύση για την καλλιέργεια υγιεινών τροφίμων στο σπίτι.

Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει μια συσκευή κηπουρικής εσωτερικού χώρου στην CES® 2020, εγκαινιάζοντας το πρώτο της εγχείρημα στις νέες τάσεις στην καλλιέργεια τροφίμων στο σπίτι. Η επαναστατική, ενσωματωμένη και σε μορφή στήλης συσκευή της LG χρησιμοποιεί προηγμένο φωτισμό, έλεγχο θερμοκρασίας και νερού, ολοκληρωμένες συσκευασίες σπόρων και μια καινοτόμο εφαρμογή παρακολούθησης της ανάπτυξης που βοηθά τους χρήστες να καλλιεργούν πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και γευστικά λαχανικά μέσα στο σπίτι τους.

Η συσκευή κηπουρικής εσωτερικού χώρου της LG δίνει τη δυνατότητα ακόμη και στους αρχάριους να απολαύσουν τη χαρά της καλλιέργειας λαχανικών. Σχεδιασμένη για εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως που θέλουν να γνωρίζουν τα ακριβή συστατικά στο φαγητό τους και από πού προέρχονται, η πρωτοποριακή συσκευή κηπουρικής εσωτερικού χώρου καλλιεργεί τραγανά, φρέσκα μυρωδικά και λαχανικά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και είναι ιδανική για κατοίκους της πόλης ή για όσους ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και οικολογικό τρόπο ζωής.

Χρησιμοποιώντας ευέλικτες μονάδες, η συσκευή μιμείται τις βέλτιστες συνθήκες εξωτερικού χώρου, συνδυάζοντας ακριβώς τη θερμοκρασία μέσα στο μονωμένο ντουλάπι ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Τα LED φώτα, η κυκλοφορία αέρα και η ελεγχόμενη διαχείριση ροής νερού επιτρέπουν στους σπόρους να μετατρέπονται γρήγορα σε συστατικά για νόστιμες συνταγές και πιάτα. Το προηγμένο σύστημα κηπουρικής είναι ικανό να συγκρατεί έως και 24 πακέτα σπόρων[1], αρκετά για μια τετραμελή οικογένεια που επιθυμεί να απολαμβάνει τα υγιεινά οφέλη και τις γαστρονομικές απολαύσεις ενός ευρύ φάσματος εγχώριων βρώσιμων προϊόντων.

Η ηγετική θέση της LG στην τεχνολογία και την τεχνογνωσία των συσκευών είναι εμφανής με τη δημιουργία του καλλιεργητή κηπουρικής εσωτερικού χώρου. Ένα βασικό στοιχείο της αυτοματοποιημένης λύσης κηπουρικής είναι η τεχνολογία τροφοδοσίας νερού της LG, η οποία κατανέμει ομοιόμορφα την ακριβή ποσότητα νερού που χρειάζονται τα φυτά. Αυτή η βασική τεχνολογία εμποδίζει την ανάπτυξη άλγης και δυσάρεστων οσμών για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, όπου μπορούν να αναπτυχθούν ασφαλή, φυσικά μυρωδικά και λαχανικά. Μια εφαρμογή για smartphone βοηθά τους χρήστες να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν τα φυτά τους, προσφέροντας χρήσιμη καθοδήγηση σε κάθε βήμα της διαδικασίας για να εξασφαλιστεί κάθε φορά μια επιτυχής συγκομιδή. Οι ολοκληρωμένες συσκευασίες που περιέχουν σπόρους, σφάγνον (peat moss) και λίπασμα, είναι σχεδιασμένες για άμεση φύτευση. Τα αρχικά πακέτα θα περιλαμβάνουν 20 διαφορετικές ποικιλίες, όπως το μαρούλι ρωμάνα και άλλα είδη μαρουλιού, ρόκα, σικορέ και βασιλικό.

«Δεδομένου ότι ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές σήμερα είναι χορτοφάγοι και ακολουθούν έναν vegan τρόπο ζωής, ήταν σημαντικό για εμάς να υιοθετήσουμε αυτήν την τάση», δήλωσε ο Song Dae-hyun, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Η πρώτη μας λύση κηπουρικής εσωτερικού χώρου αποτελεί ένα νέο υπόδειγμα για την LG στις οικιακές συσκευές, προσφέροντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής για τους καταναλωτές και παράλληλα τη χαρά να καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμα, σύμφωνα με τον γενικό στόχο της LG να κάνει τη ζωή καλύτερη».

Ο πρώτος οικιακός καλλιεργητής κηπουρικής της LG θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της CES 2020 από τις 7 έως τις 10 Ιανουαρίου στο περίπτερο #11100 στην κεντρική αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Λας Βέγκας. Μπορείτε να δείτε και άλλες ανακοινώσεις της LG για την CES ακολουθώντας το #LGCES2020 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

[1] Η χωρητικότητα εξαρτάται από την ποικιλία των συσκευασιών σπόρου.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.