Η LG φέρνει την επανάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία με το one wall design στην LG OLED G4

0

Η LG Electronics αποκαλύπτει την τελευταία καινοτομία της στην οικιακή ψυχαγωγία: το One Wall Design στην υπερσύγχρονη τηλεόραση OLED G4 και όχι μόνο. Αυτός ο πρωτοποριακός συνδυασμός υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει την πολυτέλεια και τη φινέτσα στη διακόσμηση του σπιτιού καθώς και την εμπειρία θέασης.

Η LG συνεργάζεται με εκλεκτούς αρχιτέκτονες και designers, όπως οι Κώστας Γκάγκος, Ειρήνη Γιωτοπούλου, Σίσσυ Φειδά, Στέλλα Ανδρικοπούλου, Νατάσσα Κοκκαλιάρη, και Ντένα Τσαλάγκα, οι οποίοι έχουν ενσωματώσει την LG OLED G4 στην καθημερινότητά τους.

Ο σχεδιασμός One Wall Design της LG ενσωματώνει άψογα την τηλεόραση OLED G4 σε οποιονδήποτε περιβάλλον, δημιουργώντας ένα αρμονικό μείγμα τεχνολογίας και εσωτερικού σχεδιασμού που αφήνει μηδικό κενό[1]. Ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός επιτρέπει στην τηλεόραση να εφαρμόζει στο ίδιο επίπεδο με τον τοίχο, προσφέροντας μια καθαρή, μινιμαλιστική αισθητική που ενισχύει την ατμόσφαιρα του δωματίου. Αυτή η καινοτομία διασφαλίζει ότι η τηλεόραση δεν είναι απλώς μια συσκευή αλλά ένα κομμάτι τέχνης που συμπληρώνει τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Στην καρδιά του One Wall Design βρίσκεται η τηλεόραση LG  OLED G4, ένα αριστούργημα στην τεχνολογία οθονών, που διαθέτει όλα τα τελευταία επιτεύγματα της εταιρείας.

Η LG OLED evo G4 φέρνει την επανάσταση στην ποιότητα εικόνας και δίνει ζωή στις αποχρώσεις και στην αντίθεση, προσφέροντας βαθύτερα μαύρα, λαμπερά λευκά και εκπληκτική λεπτομέρεια. Αξιοποιεί την τεχνολογία Brightness Booster Max για μέγιστη φωτεινότητα, 150%[2] αυξημένη σε σχέση με τις συμβατικές τηλεοράσεις OLED. Η τηλεόραση διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία AI Picture Pro της LG και βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας σε πραγματικό χρόνο, αναλύοντας το περιεχόμενο και προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα, την αντίθεση και τον κορεσμό των χρωμάτων για την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης.

Ο νέος επεξεργαστή AI α (Alpha) 11 ξεκλειδώνει μια βελτιωμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας μέσω ακόμη πιο ακριβούς και καθηλωτικής ποιότητας εικόνας και ήχου, με τεχνολογία deep learning που είναι τέσσερις φορές πιο ισχυρή από τον προκάτοχό του, τον επεξεργαστή Alpha 9 Gen 6. Έχει Dynamic Tone Mapping Pro που χωρίζει τις εικόνες σε μπλοκ και τελειοποιεί τη φωτεινότητα και την αντίθεση αναλύοντας τις διακυμάνσεις της φωτεινότητας στα σημεία, όπου εισέρχεται το φως στη σκηνή, δημιουργώντας εικόνες που φαίνονται πιο τρισδιάστατες.

Η LG Electronics έχει δεσμευτεί να βελτιώνει την ποιότητα ζωής των καταναλωτών μέσω καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών αιχμής, διευρύνοντας κάθε φορά τα όρια του εφικτού στα προϊόντα της και προσφέροντας προϊόντα που μεταμορφώνουν τις ζωές των εκατοντάδων χρηστών ανά τον κόσμο.

[1] Το μέγεθος πλαισίου διαφέρει ανάλογα με τη σειρά και το μέγεθος.
[2] Η φωτεινότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, το μέγεθος της οθόνης ή την περιοχή. Ισχύει για όλα τα μοντέλα M4 και G4, εκτός από το μοντέλο 97 ιντσών, και βασίζεται σε εσωτερικές μετρήσεις με χρήση λευκού παραθύρου 3%, σε σύγκριση με τα μοντέλα Evo που δεν διαθέτουν οθόνη OLED.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!