Η LG φέρνει το μέλλον στο χώρο της κουζίνας με το νέο LG Instaview ψυγείο στην CES 2020!

0

Η LG Electronics (LG) σκοπεύει να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες της CES® 2020 με δύο νέα έξυπνα InstaView™ ψυγεία: το LG InstaView με Craft Ice™ και το προηγμένο LG InstaView ThinQ™. Με προσεγμένες λειτουργίες για οικιακή ψυχαγωγία και απλοποιημένη εμπειρία χρήσης, τα συγκεκριμένα πρωτοποριακά InstaView ψυγεία κάνουν τη χρήση της βασικής αυτής οικιακής συσκευής ακόμα πιο άνετη και ευχάριστη. Η τεχνολογία InstaView της LG καθιστά δυνατή την αναζήτηση στο εσωτερικό του ψυγείου, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγει ο χρήστης την πόρτα, μέσω ενός διάφανου γυάλινου πάνελ που επίσης διπλασιάζεται σε μία οθόνη για την αναζήτηση συνταγών και την παρακολούθηση βίντεο μαγειρικής.

Απολαυστικός πάγος

Ως ένας χρήσιμος σύμμαχος για να ικανοποιήσετε τους φίλους και την οικογένεια σας, το εντυπωσιακό InstaView με πάγο υψηλής ποιότητας (Craft Ice) που έχει λάβει το CES 2020 Innovation Award, είναι το πρώτο ψυγείο στον κόσμο με ενσωματωμένο σύστημα παραγωγής πάγου που δημιουργεί παγάκια σε σχήμα σφαίρας που λιώνουν πολύ πιο αργά. Με διαθεσιμότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το InstaView Craft Ice της LG θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες αγορές μέσα στο 2020. Έχοντας 2 ίντσες διάμετρο, τα παγάκια που δημιουργούνται από το συγκεκριμένο σύστημα λιώνουν πιο αργά από τα συμβατικά, διατηρώντας τη γεύση των ποτών περισσότερο.

Νέο InstaView ThinQ

Το 2020, η LG θα αναβαθμίσει τα κορυφαία InstaView ψυγεία της με προηγμένη τεχνολογία ThinQ. Τα τρόφιμα που τοποθετούνται μέσα ή αφαιρούνται από το ψυγείο-συμπεριλαμβανομένου του Door-in-Door® και των συρταριών-θα παρακολουθούνται μέσω της προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης για έλεγχο σε πραγματικό χρόνο όσων τροφίμων βρίσκονται μέσα τη δεδομένη στιγμή. Με αυτές τις πληροφορίες, το νέο LG InstaView ThinQ ψυγείο θα είναι σε θέση να προσφέρει χρήσιμες προτάσεις για δημιουργία γευμάτων με βάση τα διαθέσιμα συστατικά. Η έξυπνη τεχνολογία θα προειδοποιεί ακόμη και τους ιδιοκτήτες όταν θα έχουν έλλειψη σε τρόφιμα, ενώ θα προτείνει και εναλλακτικές για την αναδιάταξή τους, ώστε να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν αυγά στο ψυγείο, πολύ πριν φτάσουν στο σπίτι τους.

Το έξυπνο διάφανο panel του LG InstaView για το 2020 προσφέρει ακόμη περισσότερα στους χρηστές, εκτός από το να βλέπουν το περιεχόμενο χωρίς να ανοίγουν την πόρτα, ελαχιστοποιώντας την απώλεια ψυχρού αέρα. Το πάνελ διπλασιάζεται σε μία 22 ιντσών οθόνη, ώστε οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο Διαδίκτυο και να παρακολουθήσουν βίντεο με συνταγές μέσω Wi-Fi χωρίς τη χρήση smartphone ή tablet.

 

Εξυπηρέτηση Πελατών με τον τρόπο της LG

Και τα δύο μοντέλα InstaView της LG που θα βρίσκονται στην CES θα προσφέρουν την υπηρεσία Proactive Customer Care, την έξυπνη λύση εξυπηρέτησης πελατών ThinQ AI της LG. Η υπηρεσία παρέχει στους καταναλωτές εξατομικευμένη υποστήριξη για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις συσκευές τους, προσφέροντας χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη δυνατή απόδοση και την προληπτική ειδοποίηση των χρηστών για πιθανά προβλήματα. Για παράδειγμα, αυτή η λειτουργία παρακολουθεί τη λειτουργία του ψυγείου σε πραγματικό χρόνο και στέλνει ειδοποίηση μέσω της εφαρμογής LG ThinQ εάν ανιχνεύσει ασυνήθιστη αύξηση της θερμοκρασίας, αν το φίλτρο νερού χρειάζεται αντικατάσταση και άλλες ζωτικές πληροφορίες για να διατηρηθεί το ψυγείο σε καλύτερη λειτουργία.

«Ο στόχος μας στην CES 2020 είναι να δείξουμε τις δυνατότητες για τις μελλοντικές κουζίνες με ψυγεία LG InstaView και AI», δήλωσε ο Dan Song, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας που μετατρέπει τα βαρετά λευκά ‘κουτιά’ σε συναρπαστικές συσκευές που μπορούν να δημιουργήσουν πάγο υψηλής ποιότητας, να προγραμματίσουν το δείπνο και να δημιουργήσουν λίστα για τα ψώνια, τα προηγμένα ψυγεία μας με ThinQ είναι σχεδιασμένα για καταναλωτές που εκτιμούν κάθε βοήθεια που μπορούν να λάβουν στην κουζίνα».

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.