Η LG και ο κορυφαίος σεφ Άκης Πετρετζίκης έχουν την #sintagitisepitixias

0

Η LG Electronics (LG) στο πλαίσιο της προωθητικής της καμπάνιας για τα ψυγεία LG, ενώνει τις δυνάμεις της με το δημοφιλή Έλληνα σεφ Άκη Πετρετζίκη και φτιάχνουν τη δική τους #sintagitisepitixias.

Με τη νέα καλοκαιρινή καμπάνια της εταιρείας, η LG καλεί τους καταναλωτές να ανακαλύψουν το ιδανικό ψυγείο που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες, προσφέροντάς τους επιπλέον την ευκαιρία, μέσω προωθητικής ενέργειας στο δίκτυο συνεργατών της, να αποκτήσουν ξεχωριστά δώρα από το Akis Petretzikis eshop.

Οι μοναδικές επιλογές ψυγείων της LG και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους αποτελούν την ιδανική λύση για τους καταναλωτές που αναζητούν εξαιρετική ευκολία, λειτουργικότητα και αξιοπιστία από το ψυγείο τους, ενώ ανταποκρίνονται στις πολύπλευρες και διαφορετικές καθημερινές ανάγκες τους μεταμορφώνοντας την εμπειρία τους στη κουζίνα.

 Η συνεργασία αυτή επισφραγίζει την #sintagitisepitixias της LG η οποία πιστή στην ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία για ακόμα μια φορά τοποθετεί μπροστά τις ανάγκες του καταναλωτή οι οποίες λειτουργούν ως έμπνευση για τη δημιουργία των οικιακών προϊόντων της με τεχνολογική υπεροχή, κορυφαίο σχεδιασμό και έξυπνη τεχνολογία.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.