Η LG Objet Collection σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τις εξατομικευμένες οικιακές συσκευές 

0

Διαφορετικές επιλογές υλικών και χρωμάτων για να ταιριάζουν με οποιαδήποτε διακόσμηση σε συνδυασμό με την εγγυημένη υψηλή απόδοση και ποιότητα της LG

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την κυκλοφορία της LG Objet Collection διεθνώς, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για εξατομικευμένες, κομψές και λειτουργικές οικιακές συσκευές. Ξεκινώντας ως Furniture Concept Appliances στην CES 2021, η λύση LG Objet Collection ψυγείου και καταψύκτη θα είναι διαθέσιμη στην Κίνα, μια αγορά με ήδη ισχυρή ζήτηση για LG premium συσκευές, με τις βασικές αγορές της Ασίας και της Ευρώπης να ακολουθούν σύντομα.

Η LG Objet Collection συνδυάζει τις σύγχρονες οικιακές συσκευές με τον καινοτόμο σχεδιασμό επίπλων, διαθέτοντας μοντέρνα, μινιμαλιστική σχεδιαστική ‘γλώσσα’ που αναβαθμίζει και εναρμονίζεται σε οποιοδήποτε εσωτερικό περιβάλλον. Με μια σειρά πολυτελών και διακριτικών υλικών, αλλά και εκλεπτυσμένων χρωμάτων, η συλλογή προσαρμόζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις των καταναλωτών, εκφράζοντας με έναν συναρπαστικό τρόπο τις μοναδικές τους προσωπικότητες και αναδεικνύοντας την υπάρχουσα διακόσμηση του σπιτιού τους.

Το ψυγείο και ο καταψύκτης της συλλογής LG Objet προσφέρουν μια κομψή, ανεπιτήδευτη αισθητική που συμπληρώνει κάθε στυλ κουζίνας, καθώς και εξαιρετική απόδοση με τις κορυφαίες τεχνολογίες ψύξης της LG. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα διαχρονικά, υψηλής ποιότητας υλικά φινιρίσματος, όπως το ανοξείδωτο ατσάλι και το γυαλί.

Η επιλογή από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρει τρεις χρωματικές παραλλαγές (πράσινο, ασημί και ματ μαύρο) για μια κομψή, μοντέρνα εμφάνιση, ενώ το γυάλινο φινίρισμα έρχεται σε τέσσερις αποχρώσεις (μέντα, ροζ, μπεζ και ασημί) που επιτρέπουν στις συσκευές να ταιριάζουν αρμονικά με οποιοδήποτε σχέδιο[1] κουζίνας. Με το αναγνωρισμένο σύστημα ψύξης της LG, το LINEARCooling™, το ψυγείο εγγυάται εξαιρετική απόδοση ψύξης. Το LINEARCooling βοηθά στη διατήρηση ομοιόμορφης εσωτερικής θερμοκρασίας με ελάχιστες διακυμάνσεις (± 0,5 βαθμούς Κελσίου), διατηρώντας τα τρόφιμα, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα. [2] [3]

Η LG σκοπεύει να επεκτείνει την LG Objet συλλογή των premium οικιακών συσκευών με εντυπωσιακά προϊόντα, όπως το ψυγείο InstaView™ και το Styler.

«Η κυκλοφορία της LG Objet Collection στις διεθνείς αγορές σηματοδοτεί την αρχή της εποχής των εξατομικευμένων συσκευών», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Προσφέροντας εκλεπτυσμένο  σχεδιασμό και διαφορετικές επιλογές υλικών και χρωμάτων, οι κομψές καινοτομίες της LG συμβάλλουν στη δημιουργία ενός χώρου που αντανακλά πραγματικά τις μοναδικές  επιλογές του καταναλωτή».

[1] Οι επιλογές χρώματος και υλικού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και την αγορά

[2] Με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών TÜV Rheinland χρησιμοποιώντας τη μέθοδο εσωτερικής δοκιμής της LG που μετρά τη μέση και την πιο υψηλή διακύμανση της θερμοκρασίας στο χώρο των φρέσκων τροφίμων του ψυγείου LG (μοντέλο GLT51PZGSZ), χωρίς φορτίο και σε ρύθμιση κανονικής θερμοκρασίας. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν στην πραγματική χρήση.

[3] Με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών TÜV Rheinland χρησιμοποιώντας τη μέθοδο εσωτερικής δοκιμής της LG που μετρά τον χρόνο που απαιτείται για συγκεκριμένα τρόφιμα που αποθηκεύονται στο τμήμα για τα φρέσκα τρόφιμα του LG ψυγείου (μοντέλο GLT51PZGSZ) για μείωση του βάρους κατά 5%. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν στην πραγματική χρήση.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.