Η LG παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη λύση πλύσης ρούχων με το νέο LG signature πλυντήριο-στεγνωτήριο στην IFA 2023

0

H LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην IFA 2023 την πιο πρόσφατη συσκευή της στην σειρά LG SIGNATURE δεύτερης γενιάς, το νέο πλυντήριο-στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας. Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία της αντλίας θερμότητας της LG, η νέα συσκευή προσφέρει κορυφαία απόδοση πλύσης και στεγνώματος, απαλή φροντίδα για τα ρούχα και μια ολοκληρωμένη λύση πλύσης & στεγνώματος.

Το κομψό πλυντήριο-στεγνωτήριο 27 ιντσών με αντλία θερμότητας ξεχωρίζει για τον άψογο σχεδιασμό της σειράς LG SIGNATURE. Διαθέτει μεγάλο χώρο για την πλύση και το στέγνωμα των ρούχων σας με 25 κιλά πλύσης και 13 κιλά στεγνώματος. Το πλυντήριο- στεγνωτήριο της LG ενσωματώνει την καινοτόμο λειτουργία TWINWash™, ένα «μικρότερο» πλυντήριο που βρίσκεται κάτω από τον κύριο κάδο του πλυντηρίου και είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των ευαίσθητων ρούχων ή των ρούχων που φοράτε κατά την προπόνηση. Η νέα all-in-one συσκευή της εταιρείας με τις κορυφαίες επιδόσεις είναι εξαιρετικά κατάλληλη για κατοικίες με περιορισμένο χώρο και καλύπτει την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για μια λύση που εξοικονομεί χρόνο και χώρο.

Το LG SIGNATURE πλυντήριο-στεγνωτήριο αποτελεί μία μοναδική λύση πλυντηρίου ρούχων καθώς βελτιστοποιεί την εμπειρία του χρήστη, προσφέροντας έξυπνη λειτουργία ελέγχου με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Η λειτουργία της συσκευής βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και μπορεί να ανιχνεύει τους τύπους υφασμάτων και τον όγκο πλυσίματος, εφαρμόζοντας αυτόματα τις βέλτιστες ρυθμίσεις για καλύτερα αποτελέσματα πλύσης και στεγνώματος. Η διαδικασία στεγνώματος ξεκινά με εύκολο τρόπο αμέσως μετά την ολοκλήρωση του κύκλου πλύσης, βελτιστοποιώντας τον χρόνο λειτουργίας. Χάρη στην αυτοματοποιημένη λειτουργία της συσκευής, οι χρήστες καταναλώνουν λιγότερο χρόνο για το πλύσιμο των ρούχων τους.

Η νέα καινοτόμος συσκευή της LG, αξιοποιεί την νέα inverter αντλία θερμότητας, που μειώνει  σημαντικά τον χρόνο στεγνώματος και μεγιστοποιεί παράλληλα την ενεργειακή απόδοση της συσκευής. Επίσης, το νέο πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG, εξασφαλίζει με έξυπνο τρόπο την βέλτιστη απόδοση στεγνώματος χάρη στην τεχνολογία 6 Motion™ AI Direct Drive, με την οποία μειώνεται η φθορά των ρούχων.

Ο νέος συνδυασμός πλυντηρίου και στεγνωτηρίου της εταιρείας, προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία χρήσης μέσω μιας γκάμας έξυπνων λειτουργιών που ενσωματώνονται στην συσκευή. Για παράδειγμα, οι έξυπνες λειτουργίες αφής για το άνοιγμα της πόρτας και η αναγνώριση φωνής, επιτρέπουν στους χρήστες να θέτουν εύκολα και γρήγορα σε λειτουργία την συσκευή. Επίσης, μέσω των φωνητικών εντολών, έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τον κύκλο πλύσης ή στεγνώματος, ενώ το πλυντήριο ενημερώνει προφορικά τους χρήστες για την κατάσταση των ρούχων τους. Επιπλέον, η φωτιζόμενη οθόνη LCD επτά ιντσών του πλυντηρίου-στεγνωτηρίου LG SIGNATURE, διασφαλίζει έναν εύκολο έλεγχο λειτουργιών και των ρυθμίσεων, δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση σε τυχόν νέους κύκλους που έχουν κατεβάσει μέσω της εφαρμογής ThinQ™.

«Το πλυντήριο-στεγνωτήριο LG SIGNATURE με αντλία θερμότητας, αποτελεί μία προηγμένη και ολοκληρωμένη λύση, η οποία προσφέρει, εξοικονόμηση χώρου, χρόνου και κορυφαίες επιδόσεις», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Σύμφωνα με το concept που συνοδεύει την σειρά LG SIGNATURE, «Live beyond», το οποίο εστιάζει στην παρουσίαση λύσεων που βοηθούν τους καταναλωτές να ζήσουν με τον ιδανικό τρόπο την ζωή τους, θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε καινοτομίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους και κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη».

Από 1-5 Σεπτεμβρίου 2023, η LG παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες οικιακές συσκευές της, μεταξύ των οποίων και το νέο πλυντήριο-στεγνωτήριο δεύτερης γενιάς LG SIGNATURE με αντλία θερμότητας, στο εκθεσιακό της περίπτερο (Αίθουσα 18, Messe Berlin) στην IFA 2023 στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.