Η LG παρουσιάζει το στεγνωτήριο RC90U2AV2W, με προηγμένη τεχνολογία DUAL Inverter Heat Pump!

0

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα αποδοτική λύση για το στέγνωμα των ρούχων με το νέο μοντέλο στεγνωτηρίου RC90U2AV2W που παρέχει υψηλό επίπεδο ενεργειακής απόδοσης. Η προηγμένη τεχνολογία και οι καινοτόμες λειτουργίες που ενσωματώνει το μοντέλο RC90U2AV2W χωρητικότητας 9kg της LG προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις κι ασύγκριτα αποτελέσματα φροντίζοντας για τη διατήρηση των υφασμάτων και των ρούχων.

Για διπλή εξοικονόμηση ρεύματος και χρόνου, το στεγνωτήριο RC90U2AV2W διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία inverter με DUAL Inverter Heat Pump™ παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης χρόνου από ποτέ. Το στεγνωτήριο RC90U2AV2W επιτυγχάνει ενεργειακή απόδοση Α+++ -10% χάρη στην αντλία θερμότητας με την πρωτοποριακή τεχνολογία DUAL Inverter Heat Pump™. Παράλληλα, προσφέρει λειτουργίες για γρήγορο στέγνωμα, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ενέργειας, καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για προστασία της ποιότητας των ρούχων του.

Η τεχνολογία Eco Hybrid™ που ενσωματώνει το μοντέλο RC90U2AV2W παρέχει τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας ή χρόνου ανάλογα με τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες του καταναλωτή. Επιπλέον, για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση του χρήστη υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης του ανοίγματος της πόρτας του στεγνωτηρίου ώστε να ανοίγει είτε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.

Το νέο στεγνωτήριο διατηρεί χαμηλή τη θερμοκρασία για να ελαχιστοποιεί τη συρρίκνωση και τη φθορά όλων των ρούχων, από ευαίσθητα υφάσματα, όπως τα εσώρουχα, μέχρι πιο βαριά ρούχα, όπως οι μάλλινες ζακέτες. Το νέο μοντέλο διαθέτει το πρόγραμμα Φροντίδα Αλλεργιών (Allergy Care™) το οποίο μειώνει κατά 99,9% τις αλλεργιογόνες ουσίες όπως τα ακάρεα σκόνης, τα αλλεργιογόνα των κατοικίδιων ζώων και τη γύρη και εξασφαλίζει την καθαριότητα και την υγιεινή των ενδυμάτων για όλη την οικογένεια.

Ο DUAL Inverter Συμπιεστής και το Inverter Μοτέρ, υποστηρίζονται από δεκαετή εγγύηση εξασφαλίζοντας έτσι την μακροχρόνια ανθεκτικότητά του. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με την εφαρμογή SmartThiQ® και το Wi-Fi. Οι δύο λειτουργίες επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο του νέου στεγνωτηρίου, τη διάγνωση προβλημάτων και το έλεγχο της κατάστασης λειτουργίας του μέσω μιας συνδεδεμένης συσκευής.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.