Η Liebherr αποκαλύπτει τα μυστικά για το μέλλον της τέλειας ψύξης

0

Φίλοι είναι εκείνοι που, μπαίνοντας σπίτι μας, νιώθουν την άνεση ν’ ανοίξουν το ψυγείο, και έτσι η Liebherr υποδέχτηκε τους συνεργάτες της, στο «σπίτι της» με τα ψυγεία γεμάτα δροσερές απολαύσεις!

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 1η Ιουνίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του HOUSE 124, στο Χαλάνδρι, με στόχο να παρουσιάσει η πρωτοπόρος μάρκα τις νέες σειρές ελεύθερων συσκευών 2022, με τις μοναδικές τεχνολογίες που αντιπροσωπεύουν το μέλλον της ψύξης και της κατάψυξης.

Η νέα γκάμα των ελεύθερων συσκευών συνδυάζει καινοτόμες τεχνολογίες για τη διάρκεια φρεσκάδας των τροφίμων, κορυφαία επίπεδα ενεργειακής απόδοσης και το διαχρονικό κομψό design που χαρακτηρίζει τις συσκευές Liebherr ώστε να ταιριάζουν αρμονικά σε κάθε τύπο κουζίνας.

«Αναπτύσσουμε λύσεις για την ψύξη και την κατάψυξη που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών μας και πληρούν τις απαιτήσεις τους σε σχέση τόσο με τη φρεσκάδα, όσο και με το σχεδιασμό», αναφέρει ο Steffen Nagel, Managing Director Sales & Marketing, Appliance Division, Liebherr-Hausgeräte GmbH.

Η πιο σημαντική απαίτηση από ένα ψυγείο ήταν και παραμένει να διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα και γευστικά για πολύ καιρό. Και οι νέες, ελεύθερες συσκευές της Liebherr είναι καλύτερες από ποτέ σε αυτόν τον τομέα- χάρη στις άριστα σχεδιασμένες τεχνολογίες φρεσκάδας -EasyFresh, BioFresh and BioFresh Professional- που προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης τροφίμων, διατηρώντας τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία πολύ περισσότερο.

Όπως ανέφερε η Ευαγγελία Δερζιώτη, Διευθύντρια Πωλήσεων Ελλάδος, «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να καλωσορίσουμε τους εκλεκτούς συνεργάτες μας σε έναν ωραίο, ζεστό χώρο και να παρουσιάσουμε τη νέα γκάμα των ελεύθερων συσκευών. Σε συνέχεια των εντοιχιζόμενων που λανσάραμε το 2021, τώρα και οι ελεύθερες συσκευές συνδυάζουν το διαχρονικό design με καινοτόμες τεχνολογίες που διατηρούν τα τρόφιμα πιο φρέσκα για περισσότερο καιρό, μειώνοντας έτσι τη σπατάλη των τροφίμων και είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Δεν είναι τυχαίο που τόσα χρόνια, σε τόσες χώρες του κόσμου, η Liebherr θεωρείται ως ο ειδικός της ψύξης».

Χάρη στις έξυπνες ιδέες ψύξης για εξοικονόμηση ενέργειας, πολλές συσκευές της νέας σειράς ελεύθερων συσκευών βρίσκονται και πάλι στις κορυφαίες κατηγορίες ενεργειακής απόδοσης. Ταυτόχρονα, προσφέρουν το μεγαλύτερο δυνατό όγκο ψύξης χάρη στην τεχνολογία BluPerformance και λειτουργούν σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου.

Όλα τα ψυγεία και οι καταψύκτες της νέας γκάμας ελεύθερων συσκευών, σχεδιάστηκαν στην Γερμανία και κατασκευάστηκαν στην Ευρώπη, ακολουθώντας τα υψηλά κριτήρια ποιότητας της οικογενειακής επιχείρησης που ιδρύθηκε από τον Hans Liebherr στην Γερμανία το 1954.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.