Η Miele Hellas και η Gruppo Cucine εγκαινιάζουν το πρώτο υβριδικό κατάστημα Miele x Gruppo Cucine στην Βούλα

0

Η Miele, εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών, σε συνεργασία με την Grupo Cucine, μια εταιρεία – κυρίαρχο στα έπιπλα κουζίνας εγκαινίασαν το πρώτο υβριδικό τους κατάστημα. Το νέο κατάστημα στην Βούλα, αντιπροσωπεύει τα καλύτερα στοιχεία των δύο brands, τα οποία συνδυάζονται μοναδικά μέσω της κοινής φιλοσοφίας τους: να δημιουργούν εμπειρίες, με πρωταγωνιστές την καινοτομία, την ποιότητα και το premium design.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή στρατηγική συνεργασία, μέσα από την οποία η Miele όσο και η Gruppo Cucine στοχεύουν να προσφέρουν μια ολιστική καταναλωτική εμπειρία, με έξυπνες λύσεις και εργονομικές προτάσεις έξω και πέρα από τα συνηθισμένα. Συνδυάζοντας τις κοινές τους φιλοσοφίες, οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους και επαναπροσδιορίζουν την αντίληψή μας για τους χώρους που ζούμε, συνδυάζοντας καινοτόμες συσκευές κουζίνας με ξεχωριστά έπιπλα κουζίνας για να δημιουργήσουν μοναδικές αναμνήσεις και εμπειρίες.

Οι δύο εταιρίες, με απόλυτη αφοσίωση στην ποιότητα, την καινοτομία και τη διαχρονική αισθητική, ενθαρρύνουν τον επισκέπτη να γιορτάσει τον απροσδόκητο και βαθύ αντίκτυπο των μικρών στιγμών και των αναμνήσεων που δημιουργούνται μέσα στην κουζίνα.

Για τα εγκαίνια του νέου Miele X Gruppo Cucine Concept Store, οι δύο εταιρείες διοργάνωσαν ένα ολοήμερο concept event, χωρισμένο σε δύο μέρη. Το πρώτο ήταν αφιερωμένο σε εκπροσώπους των media, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να δουν σε πραγματικό χρόνο τη λειτουργία των συσκευών Miele, με ένα ξεχωριστό Cooking Class από το exclusive σεφ της Miele, Αλέξανδρο Συνγκιρίδη, ανακαλύπτοντας τις ασυναγώνιστες δυνατότητες των AI συσκευών της Miele αλλά και την κομψή εργονομία του χώρου κουζίνας από την Gruppo Cucine. Το δεύτερο event ήταν αφιερωμένο σε διακεκριμένους αρχιτέκτονες και κατασκευαστές, το οποίο πλαισιώθηκε από ιδιαίτερες γεύσεις και ένα ξεχωριστό και wine tasting από τον οινολόγο Αρτέμη Λάινα.

Σύμφωνα με δηλώσεις τους CEO της Miele Hellas, κου Θάνου Κυριαζή: «Το συγκεκριμένο κατάστημα θα λέγαμε ότι είναι ένα High – end πείραμα, το οποίο όμως έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο: να προσφέρει στον επισκέπτη μια απαράμιλλη εμπειρία που χαρακτηρίζεται από την ποιότητα, την καινοτομία και την υψηλή αισθητική» ενώ όπως σημείωσε ο CEO της Gruppo Cucine, κ. Γιώργος Λεβεντάκης: «Για εμάς το συγκεκριμένο concept είναι βασισμένο στο όραμα, που από την ίδρυση της εταιρείας μέχρι σήμερα, υπηρετούμε και δεν είναι άλλο από το να προσφέρουμε στους πελάτες μας εμπειρίες και λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά μέσα σε μια κουζίνα ολοένα και καλύτερη. Αποτελεί μια Παγκόσμια πρωτιά, αφού είμαστε η πρώτη εταιρεία που συμπράττει με τη Miele για να δημιουργήσουμε από κοινού κάτι πρωτοποριακό».

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.