Σιλβέστερ Σταλόνε: Πούλησε την έπαυλή του στο LA και άλλαξε γειτονιά!

0

Το ακίνητο του διάσημου ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε στην κοιλάδα Σαν Φερνάντο του Λος Άντζελες πωλήθηκε σε νέο ιδιοκτήτη, δύο χρόνια μετά την απόκτησή του. Σύμφωνα με την τοπική τεκμηρίωση, ο νέος ιδιοκτήτης είναι ο διάσημος μουσικός Τζον Φότκερτυ, ο οποίος αγόρασε την ιδιοκτησία έναντι 17,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η τιμή αντιστοιχεί σε μια μικρή μείωση από την αρχική τιμή των 22,5 εκατομμυρίων δολαρίων που ζητούνταν και είναι επίσης κάτω από τα 23,5 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε ο Σταλόνε κατά την αγορά του τον άνοιξη του 2022.

Το πρώην ακίνητο του ηθοποιού βρίσκεται στο τέλος ενός απομονωμένου δρόμου στη γνωστή περιοχή του Λος Άντζελες. Το ακίνητο αποτελείται από το κύριο κτίριο, έναν ξεχωριστό ξενώνα και ένα εντυπωσιακό αχυρώνα με τέσσερεις στάβλους και ιδιωτικό χώρο για ιππασία. Το έκταση περιλαμβάνει πάνω από 100 οπωροφόρα δέντρα και παρέχει εγκαταστάσεις όπως πισίνα και βιολογικό λαχανόκηπο.

Η πολυτελής έπαυλη περιλαμβάνει φωτεινούς εσωτερικούς χώρους που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Μάρτιν Λόρενς Μπούλαρντ. Στο εσωτερικό της έχει τέσσερα υπνοδωμάτια και έξι μπάνια, αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο με καθρέπτες στον τοίχο, τραπεζαρία με τζάκι και κουζίνα με υψηλής τεχνολογίας συσκευές.

Σύμφωνα με το Robb Report, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η σύζυγός του, Τζένιφερ, προτιμούν να περνούν τον χρόνο τους στη Φλόριντα, όπου πρόσφατα απέκτησαν μια έπαυλη αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων στο Παλμ Μπιτς.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.