Η Miele στη μεγαλύτερη διοργάνωση για την τεχνολογία – IFA Berlin 2023

0

Η Miele, εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών, θα συμμετέχει για ακόμα μία χρονιά στη μεγαλύτερη διοργάνωση τεχνολογίας, IFA 2023, η οποία θα λάβει χώρα στο Βερολίνο, 1-5 Σεπτεμβρίου. Η έκθεση είναι αφιερωμένη στην προηγμένη τεχνολογία και την καινοτομία, φιλοξενώντας εκατοντάδες εκθέτες αλλά και χιλιάδες επισκέπτες, φέρνοντας όλους ένα βήμα πιο κοντά στην τεχνολογική πρόοδο.

Οι επισκέπτες της IFA θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά το πρωτοποριακό “Open House” της Miele, ένα ecofriendly “σπίτι” στο οποίο κυριαρχούν το premium design και η βιωσιμότητα. Ολοκαίνουργιες οικιακές συσκευές, πάνω από 300 προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και αισθητικής αλλά και η νέα σκούπα Duo Flex HX1, θα είναι διαθέσιμα για χρήση σε πραγματικό χρόνο από όλους τους ενδιαφερομένους σε έναν υπερσύγχρονο χώρο 3.000τμ, ενώ τα σημαντικότερα σημεία της έκθεσης θα παρουσιαστούν από τους εκτελεστικούς διευθυντές και συνιδιοκτήτες, Dr. Markus Miele και Dr. Reinhard Zinkann, καθώς και  από τον Dr. Axel Kniehl, εκτελεστικό διευθυντή μάρκετινγκ και πωλήσεων του ομίλου Miele.

Η Miele Hellas, έχοντας αποδείξει με την έως σήμερα παρουσία της στην ελληνική αγορά, ότι πρόκειται για μια εταιρεία που επενδύει διαρκώς στην εξέλιξη και στην προσφορά υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών, δεν θα μπορούσε να λείπει από το “Open House” της Miele. Εκπρόσωποι της Miele Hellas αλλά και ο CEO κος Θ. Κυριαζής θα παρευρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια της μεγαλύτερης έκθεσης ηλεκτρονικών και οικιακών συσκευών, υποδεχόμενοι επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο, προβάλλοντας την υψηλή θέση της ελληνικής εταιρείας στον διεθνή χάρτη τεχνολογίας.

Αποκλειστικά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που πρόκειται να παραβρεθούν στην IFA, η Miele προσφέρει οργανωμένη ξενάγηση στο Open House αλλά και τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά το Press Conference της Miele, το οποίο θα λάβει χώρα στις 30.08.23 και τοπική ώρα 11:00, στο Miele Exhibition StandHall 2.1, Booth 101.

Για όσους δε θα παρευρεθούν στην έκθεση, η Miele Hellas δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης του Press Conference μέσω live streaming στις 12:00 (ώρα Ελλάδος), στο εταιρικό προφίλ της στο LinkedIn με το ακόλουθο link www.linkedin.com.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.