Η Oral-B Genius είναι η πιό έξυπνη, connected οδοντόβουρτσα! [video]

0

Το MWC 2016 στη Βαρκελώνη κρύβει πολλές ενδιαφέρουσες smart συσκευές και τεχνολογίες για το σπίτι και για κάθε μέλος της οικογένειας… μια από αυτές είναι και η connected οδοντόβουρτσα της Oral-B, την είδαμε από κοντά και σας την παρουσιάζουμε!

oral-b genius (1)

Οι αισθητήρες αλλά και το σύστημα της κάμερας σας παρέχουν άμεσο feedback, χρησιμοποιώντας τη σχετική Oral-B App 4.1. Ανάμεσα στα δεδομένα που έχετε στη διάθεσή σας, είναι μάλιστα η πίεση που ασκείτε αλλά και η διάρκεια του βουρτσίματος. Έτσι, η Oral-B Genius μπορεί να ανιχνεύσει υπερβολική πίεση, ανάβοντας κόκκινο το σχετικό LED και επιβραδύνοντας την ταχύτητα της κεφαλής της ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στα ούλα σας, ενώ ένα χρονόμετρο εξασφαλίζει ότι κάθε τεταρτημόριο του στόματός σας βουρτσίζεται για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα!

Oral-B-Genius4

Όσο για την ίδια την οδοντόβουρτσα, χρησιμοποιεί τεχνολογίες που διευκολύνουν το βούρτσισμα ακόμη περισσότερο και διατηρούν τα δόντια σας καθαρότερα.

Η Oral-B Genius έρχεται με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που εξασφαλίζει αυτονομία δύο εβδομάδων πριν χρειαστεί να την τοποθετήσετε στο φορτιστή της, ενώ στη συσκευασία θα βρείτε και holder για το smartphone σας για την τοποθέτηση στον καθρέπτη του μπάνιου σας, όπως επίσης και μία έξυπνη θήκη μεταφοράς για ταξίδια.

oral-b genius (2)

Έχει τέλος ένα multi-color σύστημα φωτισμού 360 μοιρών (με 12 διαφορετικά χρώματα), που μπορείτε να προσαρμόσετε μέσω του app για ακόμη πιο προσωπικό βούρτσισμα.

Η Oral-B Genius αναμένεται εντός του 2016 στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες σε άγνωστη, μέχρι στιγμής, τιμή.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.