Η περιποίηση των ανδρών έχει ένα όνομα: Remington

0

Μπορεί να ζούμε σε εποχή …κορωνοϊού, αλλά η περιποίηση του εαυτού μας είναι κάτι που αποτελεί προτεραιότητα. Και το να είμαστε πάντα στην “τρίχα” (εμείς ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα) είναι κάτι που είναι απαραίτητο, ακόμη και μια δύσκολη μέρα γεμάτη τρέξιμο ή όπου και να περνάει ο καθένας αυτό το καλοκαίρι. Μία μηχανή κουρέματος είναι απαραίτητη για να μπορεί ο καθένας να φροντίσει τον εαυτό του, με το μικρότερο δυνατό κόστος, είτε έχει μία γεμάτη υποχρεώσεις μέρα είτε ξεκουράζεται με αποδράσεις και διακοπές. Έχουμε για τους άνδρες της παρέας (ή για τις γυναίκες που ψάχνουν ένα δώρο για τον αγαπημένο τους) δύο προτάσεις που θα σας “λύσουν τα χέρια” από την κορυφαία του είδους εταιρεία REMINGTON.

Remington HC7110

Μία πρόταση υψηλής τεχνολογίας, μία κουρευτική μηχανή που αποτελεί ιδανική επιλογή για τα μαλλιά σας. Εγγυάται άριστο αποτέλεσμα, διαθέτοντας ισχυρό μοτέρ Pro Power για διπλή απόδοσης κοπής, καθώς και ατσάλινες λεπίδες 5 επιπέδων, οι οποίες τροχίζονται κατά τη χρήση και θα εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη.

Η προηγμένη γεωμετρία λεπίδων εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση σε όλες τις συνθήκες. Φυσικά, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ή χωρίς καλώδιο, καθώς λειτουργεί τόσο με ρεύμα όσο και με μπαταρία (είναι επαναφορτιζόμενη και έχει αυτονομία 40 λεπτών με χρόνο φόρτισης 14-16 ώρες και ενδεικτικό LED φόρτισης για να γνωρίζετε πότε έχει φορτίσει).

Διαθέτει δύο χτενάκια με ρυθμιζόμενα μήκη κοπής, αυτόματο κλείδωμα, ενώ έρχεται με βουρτσάκι καθαρισμού και λαδάκι για να μείνει κοντά σας σε άψογη κατάσταση όσο το δυνατόν περισσότερο. Επειδή όμως συμβαίνουν και ατυχίες, είναι σημαντικό το ότι έρχεται με 5 χρόνια εγγύησης, ώστε να είστε σίγουροι σε κάθε περίσταση.

Remington PG4000

Ακόμη μία πρόταση για την περιποίηση των μαλλιών σας αυτό το καλοκαίρι. Διαθέτει μέγιστο μήκος κοπής 20 χιλιοστά, ενώ έρχεται με τέσσερις επισυναπτόμενες κεφαλές. Με τέσσερα επίπεδα κοπής και λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση γραφίτη για ομαλή και άνετη ολίσθηση. Διαθέτει ένα χτενάκι με ρυθμιζόμενα μήκη κοπής, δύο χτενάκια με σταθερά μήκη κοπής και επιπλέον δύο ρυθμίσεις κοπής χωρίς χτενάκι, για να καλύψει ευρεία γκάμα επιλογών.

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς καλώδιο έως 60 λεπτά, ενώ διαθέτει 10 ώρες χρόνος φόρτισης. Διαθέτει ενδεικτική λυχνία LED με ένδειξη φόρτισης / αποφόρτισης, ενώ έρχεται με premium τσάντα αποθήκευσης και 3 χρόνια εγγύηση.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.