Η Philips οργάνωσε το πιο δημιουργικό και δια-δραστικό event με πρωταγωνιστές το Airfryer XXL Connected και τη νέα μηχανή espresso LatteGo!

0

Την Παρασκευή 10/11 πραγματοποιήθηκε το Creative Morning Powered by Philips Event στον υπέροχο χώρο του Solid στο Νέο Ψυχικό.

Οι τυχεροί καλεσμένοι του Event (δημοσιογράφοι και influencers) είχαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν τη μέρα τους με τον πιο δημιουργικό τρόπο, συμμετέχοντας σε μια σειρά από άκρως ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Η μέρα ξεκίνησε με τον παγκοσμίως βραβευμένο Barista και Master του Latte Art, Μιχάλη Καραγιάννη, να παρουσιάζει τις αμέτρητες δυνατότητες της νέας αυτόματης μηχανής espresso LatteGo Series 2300 της Philips. Δημιουργώντας υπέροχους καφέδες on the spot, o Μιχάλης Καραγιάννης μίλησε για τις συναρπαστικές λειτουργίες της νέας συσκευής, όπως την τεχνολογία SilentBrew για αθόρυβη άλεση και το πιο γρήγορα καθοριζόμενο σύστημα γάλακτος.

Στη συνέχεια, ο γνωστός και αγαπημένος chef Δημήτρης Σκαρμούτσος ανέλαβε δράση, παρουσιάζοντας μια πρωτότυπη συνταγή για φριτάτα στο Airfryer XXL Connected HD9285/93 της Philips. Ο δημοφιλής chef εξήγησε τις 16 λειτουργίες ψησίματος, τις αμέτρητες δυνατότητες, όπως την τεχνολογία αφαίρεσης λίπους ή τη διατήρηση θερμοκρασίας και έλυσε τις απορίες των παρευρισκόμενων. Μετά, παρουσίασε τις λαχταριστές συνταγές που μπορούν όλοι να κατεβάσουν δωρεάν από το NutriU app.

Το κοινό δοκίμασε τη φριτάτα αλλά και ένα πλούσιο brunch από τον μπουφέ του Solid, γεμίζοντας ενέργεια για τη συνέχεια: τη δια-δραστική εμπειρία του Manifestation Wall.

Συγκεκριμένα, οι παρουσιάστριες του event, Ελπίδα Λάμπρου & Λήδα Κοντζεδάκη, γνωστές και από το YouTube ως 2 girls 1 map, καθοδήγησαν τους καλεσμένους ώστε να φτιάξουν ο καθένας από ένα manifestation wall. Στην ουσία, οι καλεσμένοι άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό moodboard συνδυάζοντας φωτογραφίες και λέξεις, θέτοντας έτσι τους στόχους για τη νέα σεζόν γύρω από το κομμάτι των απολαύσεων, όπως ο καφές, το φαγητό, τα ταξίδια, τα νέα χόμπι, κλπ.

Η μέρα έκλεισε με αναμνηστικά δώρα για όλους τους καλεσμένους, αλλά και μπόλικη έμπνευση για περισσότερες δημιουργίες στο σπίτι.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.