Η Samsung Electronics Hellas αποκαλύπτει το Wonderbox, μια κινηματογραφική εμπειρία εμπνευσμένη από τη Neo QLED 8K

0

Η Samsung Electronics Hellas υποστηρίζει τη δημιουργία μιας ταινίας μικρού μήκους γυρισμένη σε 8Κ, με τίτλο “Wonderbox και σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Παπαθανασόπουλου. Η ταινία Wonderbox, αντλώντας έμπνευση από την τεχνολογία αιχμής της εμβληματικής σειράς τηλεοράσεων Samsung Neo QLED 8K, προσκαλεί τους θεατές στο σύμπαν της παιδικής φαντασίας της Ιόλης, όπου «το κουτί των θαυμάτων» δημιουργεί νέους κόσμους ψυχαγωγίας. Τους ίδιους κόσμους που αποτυπώνει σήμερα η Samsung Neo QLED.

Εκπρόσωποι των media, ψηφιακοί δημιουργοί και συνεργάτες της Samsung Electronics Hellas είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σε πρώτη προβολή το Wonderbox και να ανακαλύψουν την απόλυτη εμπειρία θέασης που προσφέρει η Samsung Neo QLED 8K. Την προβολή ακολούθησε συζήτηση με τους βασικούς συντελεστές της ταινίας.

Ο Αλέξανδρος Παπαθανασόπουλος δήλωσε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που παρουσιάζω το «Wonderbox» και ευχαριστούμε θερμά τη Samsung που μας έδωσε την ευκαιρία να υλοποιήσουμε το δημιουργικό μας όραμά. Πρόκειται για ένα κινηματογραφικό ταξίδι που συνδυάζει τη μαγεία της αφήγησης με την τεχνολογία της Samsung και ανυπομονούμε να γίνει διαθέσιμο στο ευρύ κοινό».

Από αριστερά, Γιώργος Τσαούσης, Επικεφαλής Τμήματος Consumer Electronics της Samsung Electronics Hellas, Αλεξανδρος Παπαθανασόπουλος, Σκηνοθέτης του Wonderbox, Γιώργος Ζαφειρόπουλος, Σεναριογράφος του Wonderbox

Ο Γιώργος Τσαούσης, Επικεφαλής του Τμήματος Consumer Electronics της Samsung Electronics Hellas, συμπλήρωσε: «Το Wonderbox ενσαρκώνει το όραμα της εταιρείας, να εμπνέει με τις τεχνολογίες της, να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη. Μέσα από την ιστορία της Ιόλης, βλέπουμε ένα κόσμο γεμάτο χρώματα και λεπτομέρειες που αποδίδονται μοναδικά χάρη στην τεχνολογία 8Κ. Το Wonderbox ξεπερνά τα όρια της φαντασίας, όπως και στη Samsung ξεπερνούμε τα όρια του δυνατού, γι’ αυτό και είμαστε επί 17 συναπτά έτη κορυφαίος κατασκευαστής τηλεοράσεων στον κόσμο. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συντελεστές μαζί με την ομάδα της Samsung που αγκάλιασαν αυτό το project».

Δείτε την ταινία εδώ: https://youtu.be/7NSgwjMP0yo?si=AiZxoCpQeO-Bxdhw

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.