Η τεχνολογία Inverter της LG παίζει ουσιαστικό ρόλο στην ανάπτυξη των καλύτερων οικιακών συσκευών

0

Ένα σύγχρονο ψυγείο αποτελείται από περισσότερα από 1.400 μέρη. Τα πιο σημαντικά εξαρτήματα, το μοτέρ και ο συμπιεστής, είναι ο λόγος για τον οποίο η LG Electronics (LG) κατασκευάζει τις πιο δημοφιλείς και προηγμένες οικιακές συσκευές στον κόσμο που παρέχουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και πρακτικές λειτουργίες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των καταναλωτών. Το μοτέρ και ο συμπιεστής Inverter έχουν καθιερωθεί σε πολλές οικιακές συσκευές της LG προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και επίδοση.

Το μυστικό πλεονέκτημα των μοτέρ και των συμπιεστών Inverter της LG έναντι των συμβατικών μοντέλων είναι ο ακριβής έλεγχος της ταχύτητας. Είτε πρόκειται για πλυντήριο, ψυγείο, κλιματιστικό ή φούρνο μικροκυμάτων, ο LG Inverter ρυθμίζει την ταχύτητα και την περιστροφή των μοτέρ και των συμπιεστών ανάλογα την κατάσταση, ρυθμίζοντας αυτόματα την ταχύτητα για να μεγιστοποιήσει την απόδοση και να βελτιστοποιήσει τα αποτελέσματα καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια και παράγοντας λιγότερο θόρυβο.

Ταυτόχρονα, τα ψυγεία LG διατηρούν τα τρόφιμα πιο φρέσκα, επειδή η τεχνολογία Inverter διατηρεί τη θερμοκρασία σταθερή μέσα στο ψυγείο, περιορίζοντας την εσωτερική απόκλιση θερμοκρασίας σε ± 0,5˚C, το μισό, σε σύγκριση με τα μοντέλα χωρίς Inverter (± 1,0˚C).[1] 

Η τεχνολογία LG Inverter επιτρέπει στα πλυντήρια ρούχων να εκτελούν έναν πλήρη κύκλο πλυσίματος με ισχύ μόνο 67Wh[2], το οποίο σημαίνει  36% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με ένα συμβατικό πλυντήριο LG ή ίσο με την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνει ένας στεγνωτήρας μαλλιών για μόλις τέσσερα λεπτά χρήσης![3] Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσετε την απόδοση – τα ρούχα εξακολουθούν να είναι καθαρά και απαλά όπως πάντα!

Αντίστοιχα, στα οικιακά κλιματιστικά η τεχνολογία LG Inverter εξασφαλίζει ισχυρή απόδοση ψύξης και εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας. Τα κλιματιστικά της LG καταναλώνουν έως και 70% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, ενώ παρέχουν ταχύτερη ψύξη έως και 40% σε σύγκριση με τα συμβατικά κλιματιστικά χωρίς τεχνολογία Inverter[4].

Tέλος, η τεχνολογία Ιnverter, ως ο εγκέφαλος των οικιακών συσκευών της LG, προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλές επιδόσεις καθιστώντας τις συσκευές της εταιρείας ως σημεία αναφοράς στην παγκόσμια βιομηχανία.

***

[1] Με βάση τη δοκιμή UL η οποία συγκρίνει τη χρονική διακύμανση της θερμοκρασίας μεταξύ των μοντέλων LG B606S και Β607S, σύμφωνα με την εσωτερική μέθοδο δοκιμής της LG.

[2] Με βάση τη δοκιμή VDE των LG T2515VSAL και LG WF-T1480TD χρησιμοποιώντας κανονικό πρόγραμμα με φορτίο 7,5kg.

[3] Τα Στεγνωτήρα μαλλιών 1,000Wh μπορούν να λειτουργήσουν για περίπου 4 λεπτά καταναλώνοντας 67Wh.

[4] Έλεγχος από την TUV Rhineland χρησιμοποιώντας μεθόδους εσωτερικής δοκιμής LG που συγκρίνουν την απόδοση μεταξύ των US-W242Kxy0 και TS-H2465DA0.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.