Η τεχνολογία Steam της LG εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό για την φροντίδα των ρούχων!

0

Η αποστείρωση των ρούχων και υφασμάτων στην καθημερινή ζωή είναι πολύ σημαντική λόγω των χρόνιων προβλημάτων που προκαλούνται στην υγεία από βλαβερές ουσίες, όπως η σκόνη και τα αλλεργιογόνα. Οι καταναλωτές που είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για τις αλλεργίες, αναζητούν τρόπους για να προστατευτούν από τα μικρόβια, και για το λόγο αυτό η LG Electronics (LG) έχει αναπτύξει την πρωτοποριακή Τεχνολογία Ατμού TrueSteam™ η οποία ενεργοποιεί τις λειτουργίες Φροντίδα για τις Αλλεργίες, Φρεσκάρισμα με Ατμό και Steam Softener™.

Με την τεχνολογία Steam™ τα ρούχα πλένονται σε θερμοκρασία 50-60 ℃ για 30 λεπτά, όπου αφαιρούνται αποτελεσματικά τα συνήθη οικιακά αλλεργιογόνα, ενώ εξαλείφονται 50,9% περισσότερα αλλεργιογόνα σε σχέση με άλλα πλυντήρια. Επιπλέον, η τεχνολογία απομακρύνει όχι μόνο το 99,9% των αλλεργιογόνων, αλλά και το υπόλειμμα που αφήνουν τα νεκρά αλλεργιογόνα. Αυτό που πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι απλά να πλένει τα ρούχα και τα λευκά είδη για να τα κρατά καθαρά και υγιεινά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι με την τεχνολογία ατμού δεν υπάρχει πλέον ανησυχία για αόρατα αλλεργιογόνα και ταλαιπωρία από αλλεργίες. Ως αποκλειστική τεχνολογία της LG για την υγιεινή φροντίδα των ρούχων και για την αντι-αλλεργιογόνα λειτουργία, η τεχνολογία Steam™ έχει επίσης λάβει πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation) για την εξάλειψη του 99,9% των αλλεργιογόνων.

Η τεχνολογία Ατμού επιβεβαιώνει τις συνεχείς προσπάθειες της εταιρείας να βελτιώσει τη ζωή των καταναλωτών και να ανεβάσει τον πήχη πιο ψηλά στην καινοτομία της πλύσης αξιοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία της βιομηχανίας στην φροντίδα κατά των αλλεργιών. Χάρη στην προηγμένη λειτουργία απομάκρυνσης αλλεργιών της τεχνολογίας Steam™, τα πλυντήρια της LG προσφέρουν πρωτοφανή ασφάλεια και ευκολία στους καταναλωτές εν μέσω της αυξημένης ανησυχίας για επιβλαβείς ουσίες στην καθημερινή ζωή.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.