Η ταινία Frozen σε Χριστουγεννιάτικα φωτάκια

0

Αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα πράγματα που λατρεύουμε την περίοδο των Χριστουγέννων είναι τα φωτάκια που αναβοσβήνουν και σε βάζουν αμέσως στο κλίμα των ημερών. Τη στιγμή που τα πρώτα φωτάκια εμφανίζονται αυτόματα όλοι γνωρίζουν πως είναι η περίοδος όπου θα απολαύσουμε την καλή παρέα των φίλων αλλά και της οικογένειας. Και αν μερικά πολύχρωμα φωτάκια μπορούν να σου δημιουργήσουν μια χαρούμενη αίσθηση όπως σας είπαμε περίμενε να δεις τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο σπίτι στο Τέξας όπου μιλάμε κυριολεκτικά για ένα επικό show.

Από το 2010, ο John Storm και η οικογένεια του έχουν κάνει παράδοση το να στολίζουν χιλιάδες φωτάκια και στη συνέχεια να τα συντονίζουν με τον ρυθμό ενός συγκεκριμένου τραγουδιού. Εκτός από τα κλασσικά κάλαντα στο παρελθόν έχουν συντονίσει και το τραγούδι Firework της Katy Perry. Αλλά επειδή ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της χρονιάς ήταν το Let It Go, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη παράδοση.

Στη σελίδα τους στο Youtube μπορείτε να απολαύσετε περισσότερους Χριστουγεννιάτικους στολισμούς αλλά αυτός ο τελευταίος κυριολεκτικά μας κέρδισε. Και όσο για εσάς που αναρωτηθήκατε για τον λογαριασμό, τα ενεργειακά φωτάκια LED έσωσαν την κατάσταση για ακόμα μια φορά.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.