Ένα σχολικό λεωφορείο γίνεται σπίτι

0

Κάτι το οποίο κάποτε ήταν χρηστικό τώρα είναι μια μοναδική κατοικία πάνω σε τροχούς. Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να φύγουν μακριά ψάχνουν να βρουν εισιτήριο. Ο Patrick Schmidt όμως το μόνο που έχει να κάνει είναι να μπει στο σχολικό λεωφορείο όπου έχει γίνει σπίτι του πλέον και να φύγει όσο πιο μακριά γίνεται.

oxima1

Ο Patrick αγόρασε ένα σχολικό λεωφορείο από μια εκκλησία για 4500 δολάρια τον περασμένο Μάρτιο. Στη συνέχεια πέρασε αρκετούς μήνες ξοδεύοντας το ποσό των 8500 δολαρίων προκειμένου να αλλάξει και να μετατρέψει το λεωφορείο σε ένα σπίτι που κυριολεκτικά περιλαμβάνει τα πάντα.

oxima2

Με τη βοήθεια του πατέρα του αφαίρεσε τα καθίσματα και εγκατέστησε τα βασικά όπως ηλεκτρική ενέργεια και νερό. Μετά από τις βασικές εργασίες προετοιμασίας σειρά είχαν τα έπιπλα. Μια μικροσκοπική κουζίνα και ένα υπνοδωμάτιο καθώς και ένα μπάνιο στο πίσω μέρος συμπλήρωσαν το υπέροχο και ιδιαίτερο αυτό σπίτι.

oxima3

Μόλις το σπίτι ήταν έτοιμο οδήγησε μέσα από 30 χώρες για να φτάσει από τη Καλιφόρνια στη Φλόριντα. Επόμενη περιπέτεια του; Μια εκδρομή από το Βέγκας στο Σιάτλ.

oxima4

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.