Η Vivechrom προσέφερε τα χρώματα για την ανακαίνιση σχολείου

0

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, προσέφερε τα χρώματα για την ανακαίνιση των χώρων του 17ου Γυμνασίου- 17ου Λυκείου Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Έτσι μαθαίνω καλύτερα» του Δήμου Αθηναίων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Αθηναίων συνεργάζεται με το Εργαστήριο Μεταβαλλόμενων Ευφυών Περιβαλλόντων του Πολυτεχνείου Κρήτης και την Ομάδα Έρευνας για τη Συνεργατική Μάθηση του αρχιτέκτονα και κοινωνικού ψυχολόγου Δημήτρη Γερμανού, καθηγητή ΑΠΘ, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα Σχολείο-πρότυπο ως προς τις ελληνικές και τις διεθνείς προδιαγραφές.

Στο πλαίσιο αυτό, η Vivechrom στήριξε την ανακαίνιση του σχολείου με προσφορά χρωμάτων κορυφαίας ποιότητας, τα οποία ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους καλυπτικότητα και αντοχή. Η εταιρεία διαθέτει την τεχνογνωσία που της επιτρέπει να συμβάλει στη βελτίωση της εικόνας της πόλης μας, προσφέροντας τα κατάλληλα χρώματα, ενώ παράλληλα ομορφαίνει τη ζωή και την καθημερινότητα των ανθρώπων.

Η Vivechrom με τα προϊόντα της προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, ούτως ώστε οι πόλεις μας να γίνουν πιο ανθρώπινες και στέκεται δίπλα σε πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο τη λειτουργική και τεχνολογική ενίσχυση χώρων εκπαίδευσης, πολιτισμού και διαβίωσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vivechrom, κ. Ιωακείμ Προβατάς, δήλωσε: «Η ανακαίνιση του 17ου Γυμνασίου- 17ου Λυκείου Αθηνών σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων μας δίνει την ευκαιρία να συνδράμουμε στην βελτίωση της εκπαίδευσης στοχεύοντας σε καλύτερες μέρες. Είναι χαρά μας να είμαστε για ακόμα μία φορά δίπλα στην κοινωνία, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινότητας για την πόλη μας, με εστίαση στη θετική επίδραση του χρώματος στις ζωές των ανθρώπων και ιδιαίτερα των παιδιών».

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.