Τα μεγάλα «όχι» στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

0

Όταν τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όλοι έχουμε την τάση να γινόμαστε λίγο υπερβολικοί κυρίως με τον στολισμό. Με τόσες ιδέες που μας προτείνουν πραγματικά χανόμαστε κυριολεκτικά σε στολίδια και δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε. Το θέμα όμως είναι να προσέξεις ώστε να αποφύγεις την υπερβολή.

1. Μη μείνεις μόνο στο κλασσικό πράσινο, κόκκινο, χρυσό. Έχουμε την τάση να στολίζουμε τα σπίτια μας με αυτούς τους χρωματισμούς. Στο εμπόριο κυκλοφορούν καταπληκτικά στολίδια διαφορετικών χρωμάτων όπου μπορείς να τα συνδυάσεις.

2.Μην ανάβεις τα φωτάκια όλο το βράδυ. Δεν είναι ανάγκη να αφήσεις τα φωτάκια στο μπαλκόνι αναμμένα όλο το βράδυ προκειμένου να εντυπωσιάσεις τους γείτονες. Σίγουρα ο Άγιος Βασίλης θα βρει τον δρόμο του.

3. Προσοχή στα φωτάκια. Προκειμένου να έχεις ασφαλείς διακοπές εσύ και η οικογένεια σου πρόσεξε μήπως εξέχουν κάποια καλώδια ή έχουν χαλάσει κάποια από τα φωτάκια. Αυτό θα  σε σώσει από πολλά προβλήματα που αφορούν κατοικίδια ή μωρά.

 

4. Όχι στις περίτεχνες διακοσμήσεις. Το να μείνεις σταθερή στην επιλογή σου για απλή διακόσμηση είναι μια σοφή επιλογή που εκτός από χρόνο θα εξοικονομήσεις και χρήματα. Αν επιμένεις σε κάτι διαφορετικό τοποθέτησε τα αγαπημένα σου στολίδια σε μια γυάλα και αυτό ήταν.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.