Τα ονόματα στα έπιπλα της IKEA δίνουν τις λύσεις στα πιο γκουγκλαρισμένα προβλήματα των σχέσεων!

0

Τελικά έχουν χιούμορ εκεί ψηλά και τους είχαμε αδικήσει! Η IKEA ξέρει πως το να πας με το έτερον σου ήμισυ στο αχανές της κατάστημα και να ψάξεις για έπιπλα είναι μία από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες που μπορεί να περάσει  ένα ζευγάρι ή μία οικογένεια, ένα τεστ που θέλει υπομονή και χιούμορ. Το τελευταίο αποφάσισε να το προσθέσει η ΙΚΕΑ με την κίνησή της να κάνει πολύ πιο απολαυστικό το data των προϊόντων. Αυτό που έκανε λοιπόν ήταν να φωνάξει το agency Åkestam Holst και μαζί του έφτιαξε το Retail Therapy, μία απίθανη ξεχωριστή σειρά από προϊόντα της IKEA που πλέον έχουν για τίτλους τις πιο γκουγκλαρισμένες αναζητήσεις περί σχέσεων στην Σουηδία. Η απάντησή σ’ αυτές είναι το ίδιο το προϊόν!
Στο απολαυστικό website ikearetailtherapy.com θα δείτε ακόμα περισσότερα προϊόντα που προσφέρονται ως οι λύσεις για κάθε πρόβλημα που προκύπτει με τα παιδιά, τον αγαπημένο σας ή την αδελφή σας. Το χιούμορ περισσεύει και την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ καλό θα ήταν να έχετε κατά νου αυτού τους τίτλους. Σίγουρα θα κάνουν τις αγορές σας πολύ πιο διασκεδαστικές!


ikea-retail-therapy-1ikea-retail-therapy-4 ikea-retail-therapy-12 ikea-retail-therapy-14
ikea-retail-therapy-5ikea-retail-therapy-7ikea-retail-therapy-10ikea-retail-therapy-15ikea-retail-therapy-17ikea-retail-therapy-19

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.