Νέες χαμηλότερες τιμές στο νέο ΙΚΕΑ Live Shopping Event

0

Η IKEA, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, παρουσίασε την Πέμπτη 28.03 το πρώτο για τη φετινή χρονιά, IKEA Live Shopping Event με θέμα τις Νέες Χαμηλότερες Τιμές σε περισσότερα από 1.500 προϊόντα. Ο Γιώργος Τσιμπογιάννης, IKEA Interior Designer, και η Μαρία Σολωμού περιηγήθηκαν και παρουσίασαν προϊόντα ΙΚΕΑ με Νέες Χαμηλότερες Τιμές σε έναν ενιαίο ολοκληρωμένο χώρο, που αποτελούνταν από διάφορα δωμάτια.

Οι Νέες Χαμηλότερες Τιμές αφορούν προϊόντα ΙΚΕΑ για κάθε χώρο του σπιτιού. Στο νέο ΙΚΕΑ Live Shopping Event, οι θεατές είχαν τη δυνατότητα, με την καθοδήγηση του Γιώργου Τσιμπογιάννη να δουν κάποια από τα προϊόντα σε Νέα Χαμηλότερη Τιμή, όπως έπιπλα σαλονιού, γραφείου, έπιπλα εξωτερικών χώρων, αξεσουάρ οργάνωσης και διακοσμητικά είδη.

Ξεκινώντας από το σαλόνι, η Μαρία και ο Γιώργος εστίασαν στη λειτουργικότητα και την άνεση. Συγκεκριμένα, παρουσίασαν την μοναδική πολυθρόνα FRÖSET και τον καναπέ BARSLOV, που είναι κάποια από αυτά που προσφέρονται σε Νέα Χαμηλότερη Τιμή. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκαν στις τρεις κατηγορίες φωτισμού, τον γενικό φωτισμό, τον ατμοσφαιρικό και τον λειτουργικό, στην σημαντικότητα του κάθε είδους, αλλά και σε συγκεκριμένα φωτιστικά που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη στον χώρο μας.

Συνεχίζοντας με προϊόντα σε Νέα Χαμηλότερη Τιμή, προχώρησαν στον χώρο εργασίας καθώς ολοένα και αυξάνεται η ανάγκη για εργασία από το σπίτι. Από γραφείο και καρέκλα μέχρι λύσεις αποθήκευσης  πρότειναν διάφορες ιδέες ώστε να διαμορφώσει ο καθένας τον χώρο του με βάση τις δικές του ανάγκες. Τέλος, πρότειναν ιδέες και λύσεις για το μπαλκόνι, την βεράντα ή τον κήπο, ώστε να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ευχάριστο και φιλόξενο.

Την μεταβατική περίοδο αυτή, που λόγω εποχής όλοι έχουμε ανάγκη για μια ανανέωση στο σπίτι μας, το νέο IKEA Live Shopping Event αποτέλεσε την καλύτερη ευκαιρία για έμπνευση και ιδέες ώστε να διαμορφώσουμε τον χώρο μας, με καλοσχεδιασμένα και λειτουργικά προϊόντα ΙΚΕΑ σε Νέες Χαμηλότερες Τιμές. Όσοι παρακολούθησαν το live είχαν τη δυνατότητα μέσα από το Live Chat να θέσουν απευθείας τις ερωτήσεις τους στην εξειδικευμένη ομάδα της IKEA, αλλά και να αποκτήσουν απευθείας τα αγαπημένα τους προϊόντα κλικάροντας πάνω σε αυτά.

Παρακολουθήστε ξανά το ΙΚΕΑ Live Shopping Event με προϊόντα ΙΚΕΑ σε νέες χαμηλότερες τιμές στο IKEA.gr και επωφεληθείτε από μία προσφορά-έκπληξη για λίγες μέρες ακόμα.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!