«Ημέρες Κήπου» στη LEROY MERLIN: 19-29 Απριλίου, κάθε μέρα μια προσφορά για τον νέο σου κήπο!

0

Από τις 19 Απριλίου και για 10 ημέρες η LEROY MERLIN γιορτάζει την άνοιξη στους κήπους και τις βεράντες μας, προτείνοντας ιδέες για να ανανεώσουμε το περιβάλλον τους και να ομορφύνουμε τη ζωή μας!

Η ποικιλία των σχετικών προϊόντων είναι μεγάλη και περιλαμβάνει λύσεις για τη διαμόρφωση του κήπου και κάθε εξωτερικού χώρου, υλικά κηπουρικής και συντήρησης, καθώς και εργαλεία, φυτά, διακοσμητικά και έπιπλα που θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε την ατομική όασή μας στο σπίτι! Στις «Ημέρες Κήπου», για όλες τις εφαρμογές που θα απαιτήσει ο πράσινος παράδεισός μας -εργαλεία, υλικά και προϊόντα- η LEROY MERLIN προσφέρει τη μεταφορά στο χώρο μας, τη συναρμολόγηση, την τοποθέτηση του αυτόματου ποτίσματος, καθώς και άτοκες δόσεις για την αποπληρωμή τους!

Οι «Ημέρες Κήπου» κρύβουν και μεγάλες εκπλήξεις, όπως τα Live Garden Sessions, τα οποία θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε μέσω live streaming από τη σελίδα της LEROY MERLIN GREECE στο Facebook. Εκεί, ο tutor των #HOMISTAS, Στέφανος Λώλος θα δώσει οδηγίες, συμβουλές και λύσεις για να απογειώσουμε την αισθητική και τη λειτουργικότητα του κήπου και της βεράντας μας!

Ακόμα, θα υπάρχουν καθημερινές προσφορές έως και 25%* είτε στα φυσικά καταστήματα είτε online, σε είδη κήπου αποκλειστικά για τα μέλη του club της LEROY MERLIN, ενώ ταυτόχρονα κάθε απόδειξη αγοράς μέλους θα αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή για την κλήρωση στο μεγάλο διαγωνισμό, με δώρο ένα τριήμερο ταξίδι για 2 άτομα στην Ολλανδία και άλλα 10 super δώρα LEROY MERLIN!

Τέλος, έκπληξη που δεν πρέπει να χάσουμε τις «Ημέρες Κήπου» είναι και οι Live Ραδιοφωνικές Εκπομπές μέσα από καταστήματα LEROY MERLIN στην Αττική και τη Λάρισα. Η μουσική θα συνοδεύεται από μοναδικά tips για κήπους και βεράντες και η ατμόσφαιρα θα είναι χορευτικά… loud!

Από σήμερα λοιπόν κάνουμε κλικ στο https://www.leroymerlin.gr/gr/hmeres-kipou/ και φτιάχνουμε το πρόγραμμά μας για να μη χάσουμε ούτε μία από τις «Ημέρες Κήπου» και τις μοναδικές προσφορές τους!

Γιατί, στα LEROY MERLIN βλέπεις… τον νέο σου κήπο. 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.