Κάνε το σπίτι σου ονειρεμένο

0

Το σπίτι των ονείρων σου το βρήκες, το πως θα το κάνεις ονειρεμένο ξέρεις; Με τις παρακάτω συμβουλές δεν θα αφήσεις κανέναν ασυγκίνητο.

Για μια εντυπωσιακή κουζίνα

KitchenMachine-KMC010-800x600-3_300x225

 

Κυρίες και κύριοι, αν δεν έχετε σκεφτεί ποτέ μια συσκευή κουζίνα θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας, δεν έχετε συναντήσει ποτέ αυτό το υπέροχο μίξερ.Εάν η μαγειρική είναι το πάθος σας, αυτή η Κουζινομηχανή θα σας δώσει την δυνατότητα να το εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο.Η Κουζινομηχανή KMC050 Chef Titanium είναι σχεδιασμένη για να δίνει άριστες παρασκευές κάθε φορά. Είναι ιδανική για όποιον χρειάζεται υψηλές επιδόσεις. Με την ισχυρή του δύναμη και την δυνατότητα τοποθέτησης περισσότερων από 20 εξαρτημάτων θα σας προσφέρει πάντα μια μοναδική και ευχάριστη εμπειρία μαγειρικής. Με την Κουζινομηχανή KMC050 Chef Titanium θα εμπνευστείτε και θα δημιουργήσετε μοναδικά πιάτα.

Για έναν ήσυχο ύπνο

AC-150-INT-left

Με 4 επίπεδα φιλτραρίσματος: προ φίλτρο σκόνης, φίλτρο HEPA που συγκρατεί τα μικρά σωματίδια, ειδικό φίλτρο photo-catalyst με UV light.Πιο αναλυτικά:

  • 2 σε 1 φίλτρο EPA + ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ: αποτελεσματικό ενάντια στα μικρά σωματίδια της σκόνης από 0.3 µm όπως καπνό, γύρη κ.α.
  • Φίλτρο TiO2 (photocatalyst Titanium dioxide) με UV light: ο συνδυασμός των δυο έχει ως αποτέλεσμα την εξουδετέρωση επιβλαβών οργανισμών
  • Λειτουργία Ιονιστή με ξεχωριστό πλήκτρο επιλογής
  • 3 ταχύτητες λειτουργίας
  • Ηλεκτρονικός χρονοδιακόπτης παύσης λειτουργίας για 1-2-4-8 ώρες
  • Ηλεκτρονικό πάνελ ελέγχου με πλήκτρα αφής

Για ένα μουσικό μπάνιο

maxresdefault

Έξυπνος ήχος σε ένα έξυπνο σπίτι… Τι καλύτερο από μουσική απόλαυση ακολουθώντας τις τάσεις της τεχνολογίας στο χώρο σας με μία πρόταση σαν το LG Music Flow H3. Ένα έξυπνο ηχοσύστημα που σας δίνει τη δυνατότητα να μεταδώσετε ασύρματα τον ήχο από τα ακουστικά σας σε ολόκληρο το σπίτι. Με κρυστάλλινη απόδοση, χωρίς καλώδια και με μοναδικές δυνατότητες multiroom.

Η σειρά Music Flow έχει ενσωματωμένο Google Cast ώστε να μπορείτε να ρίχνετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές από την προσωπική σας συσκευή στα ηχεία. Αυτό ισχύει για Android κινητά ή tablet, iOS ή Windows. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε όλες τις τελευταίες music streaming υπηρεσίες, όπως τα Spotify, Deezer, Napster και TuneIn. Η αυτόματη αναπαραγωγή μουσικής είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό που σας κερδίζει. Απλά πλησιάστε το Music Flow και, χάρη στην τεχνολογία LG Range-of-Flow, θα συγχρονιστεί αυτόματα και θα παίξει μουσική στις έξυπνες συσκευές σας. Συνδυάζοντας μια τεχνολογία δικτύου με το Dual Band Wi-Fi (2.4/5GHz), το LG Music Flow προσφέρει μια σταθερή και άψογη σύνδεση που δε διακόπτει στιγμή τη μουσική.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.