Στοιχειωμένα σπίτια προς πώληση

0

Εδώ είναι απλά μερικές μονοκατοικίες… αν το επίθετο σας είναι Addams. Σε κάθε πόλη ή χωριό υπάρχει ένα σπίτι που είναι ανατριχιαστικό και γίνεται θρύλος στα παιδιά της γειτονιάς. Ένα ατυχές συμβάν όπου συνέβη δεκαετίες ή και αιώνες πριν αρκούν για να το κάνουν στοιχειωμένο. Και αυτά είναι τα στοιχειωμένα σπίτια προς πώληση.

yvyyw1yzw5wy4z65rtnqvbdcb4i

 

Βρίσκεται στο Redstone και οι εντυπωσιακές σκάλες που συνδέουν τα 42 δωμάτια προκαλούν  αίσθηση αμηχανίας. Αρχικά χτίστηκε μεταξύ 1897 και 1902,και ήταν η ιδιωτική κατοικία του John  Osgood όπου πέθανε εκεί. Λέγεται πως το φάντασμα του Osgood στοιχειώνει τις αίθουσες αλλά και τον εξωτερικό χώρο των 23.357 τετραγωνικών αλλά παρόλα αυτά πωλείται προς $ 7.5 εκατομμύρια.

111

 

Αν αληθεύουν οι φήμες πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις εγκαταστάσεις αυτού του σπιτιού. Αυτό το τρομακτικό αρχοντικό δεν έχει καθόλου σήμα αλλά επίσης έχει μια σειρά από ανατριχιαστικές κούκλες στο εσωτερικό του. Ήταν γραφείο αλλά και νοσοκομείο ενώ τελευταία φορά χρησιμοποιήθηκε για κατοικία ενός γιατρού όπου τι σύμπτωση δε ζει πια. Είναι στο Brumley και κοστίζει μόλις $ 195,000.

4

Με 126 στρέμματα το συγκεκριμένο κάστρο χτίστηκε τον 19ο αιώνα από έναν βαρώνο. Με κωδωνοστάσια και πυργίσκους σίγουρα ο Κόμης Δράκουλας πιθανότατα να ένιωθε σαν στο σπίτι του μέσα σε αυτούς τους τοίχους.Αν και μάλλον θα προτιμούσε το υπόγειο. $ 45 εκατομμύρια λοιπόν το ποσό για αυτό το σπίτι στο Woodstock.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.