Καταρρίπτοντας 3 μύθους για τα πλυντήρια πιάτων

0

Έχετε μετακομίσει σε ένα καινούριο σπίτι ή πρόσφατα αποφασίσατε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας που θα σας διευκολύνει πολύ στην καθημερινότητα σας; Υπάρχουν αρκετοί «μύθοι» γύρω από τη χρήση των πλυντηρίων πιάτων, όμως τα πλυντήρια πιάτων QuadWash™ της LG Electronics (LG) έρχονται για να καταρρίψουν αυτούς τους μύθους και να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

Πρώτος «μύθος»: Ξεπλένουμε καλά τα πιάτα πριν τα βάλουμε στο πλυντήριο

Τα LG πλυντήρια πιάτων, τα οποία  διαθέτουν την τεχνολογία QuadWash™. Έτσι χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, το QuadWash™ εξασφαλίζει μέγιστο καθαρισμό με ένα μόνο πέρασμα. Επιπλέον ο ατμός TrueSteam™ που δημιουργείται από ζεστό νερό απλώνεται σε όλη την επιφάνεια του σκεύους και κάνει τα πιάτα αστραφτερά καθαρά.

Δεύτερος «μύθος»: Δε βάζουμε εύθραυστα σκεύη στο πλυντήριο πιάτων

Σκεφτείτε να έχετε κάνει τραπέζι στους φίλους σαςκαι να πρέπει να πλύνετε τα ποτήρια κρασιού ή τα καλά σας σερβίτσια στο χέρι, γιατί φοβάστε ότι θα σπάσουν, ενώ έχετε πλυντήριο πιάτων.

Τα πλυντήρια πιάτων με ατμό LG QuadWash™ διαθέτουν τη Ζώνη Διπλού Καθαρισμού, ώστε να μπορείτε ταυτόχρονα να καθαρίσετε απαλά τα ευαίσθητα πιάτα, και τις κατσαρόλες και τα βρώμικα πιάτα στο δυνατό πρόγραμμα έντονης πλύσης.

Τρίτος Μύθος: Δε χωράνε όλα σε μία πλύση

Αναρωτιέστε πώς θα χωρέσουν τα μαγειρικά σκεύη, τα πιάτα, τα ποτήρια σε μία πλύση; Τα πλυντήρια πιάτων της LG σας έχουν πάλι τη λύση. Με την τεχνολογία EasyRack™ Plus προσφέρουν μέγιστη ευελιξία. Τα εύκολα ρυθμιζόμενα κάνιστρα μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τα πιάτα. Έτσι μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα το ύψος της πάνω σχάρας σε τρία επίπεδα για να τοποθετήσετε μεγαλύτερα σκεύη. Έτσι, έχετε περισσότερο χώρο για αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν.

Επίσης, μέσω της τεχνολογίας ThinQ™[1] για smartphones προσφέρονται στους χρήστες πληθώρα επιλογών, όπως νέα προγράμματα πλυσίματος για την κάλυψη των αναγκών τους και εξατομικευμένες ρυθμίσεις καθαρισμού.

[1] Απαιτείται η χρήση WIFI.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.