Καθαριότητα σε άλλο «level» με την νέα ασύρματη σκούπα της Dyson

0

Ένα σύγχρονο και λειτουργικό σπίτι δεν απαιτεί απλώς έπιπλα με μοντέρνο design, αλλά και high-tech οικιακό εξοπλισμό που εξασφαλίζει καθαριότητα και υγιεινή υψηλού επιπέδου οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί. Για ένα άψογο περιβάλλον, το οποίο θα μπορούμε να χαιρόμαστε χωρίς ανησυχία με τα προσφιλή μας πρόσωπα, το πρώτο βήμα είναι πάντα το σκούπισμα.

Iσχυρός και ευέλικτος καθαρισμός με την εγγύηση της Dyson

Πλέον η τεχνολογία μας δίνει νέες δυνατότητες στις οικιακές εργασίες. Όμως όταν γίνεται λόγος για «επαναστατικό» καθάρισμα, τα πρωτεία εδώ και χρόνια κατέχει η Dyson. Η ιστορία της εταιρείας και οι καινοτόμες πρακτικές της είναι γνωστά, αφού ήδη από το 2004 έχει φέρει την «επανάσταση» στην καθαριότητα παρουσιάζοντας στο καταναλωτικό κοινό την πρώτη ασύρματη σκούπα stick. Σήμερα όμως, μια απλή διαδικασία όπως το σκούπισμα περνά σε άλλο «level» με ένα νέο προϊόν, το οποίο εγγυάται ισχυρό και ευέλικτο καθαρισμό σε όλο το σπίτι. Πρόκειται για την πρωτοποριακή ασύρματη σκούπα stick V15 Detect Absolute της Dyson, η οποία ξεχωρίζει -και μάλιστα με διαφορά- από όλα τα προϊόντα της κατηγορίας της.

Οθόνη LCD για απόλυτο έλεγχο 

Τα χαρακτηριστικά της εντυπωσιάζουν και τον πιο σχολαστικό με την καθαριότητα καταναλωτή. Δεν πρόκειται για μια απλή σκούπα, καθώς διαθέτει οθόνη LCD, που εμφανίζει την τρέχουσα απόδοση, αναφέρει σε πραγματικό χρόνο το μέγεθος και την ποσότητα των σωματιδίων της σκόνης που απορροφά, αναγράφει την επιλεγμένη ρύθμιση (ECO, MED, BOOST), τον υπολειπόμενο χρόνο λειτουργίας και τις ειδοποιήσεις συντήρησης, δίνοντας σε αυτόν που τη χρησιμοποιεί τον πλήρη έλεγχο. Η καινοτομία, φυσικά, δε σταματά εδώ.

«Τέλος» στη σκόνη με ψηφιακό μοτέρ και κεφαλή καθαρισμού Laser Slim Fluffy

Η V15 Detect Absolute της Dyson ενσωματώνει τεχνολογία Root Cyclone™ και το πανίσχυρο ψηφιακό μοτέρ Hyperdymium™, το οποίο αυξάνει την απορροφητική ισχύ όταν εντοπίζεται αυξημένη συγκέντρωση σκόνης. Παράλληλα, η κεφαλή καθαρισμού Laser Slim Fluffy™ από μαλακό νάιλον και αντιστατικές ίνες άνθρακα «χτυπά» και εξαφανίζει τη σκόνη από τα σκληρά δάπεδα και τα στενότερα σημεία.

Η ασύρματη σκούπα stick Dyson V15 Detect Absolute κάνει το σκούπισμα «παιχνίδι» χωρίς να μειώνεται η απόδοσή της, όπως συμβαίνει με τις συμβατικές ηλεκτρικές σκούπες. Οι αντιστατικές ίνες από άνθρακα αφαιρούν τη λεπτόκοκκη σκόνη από τα σκληρά δάπεδα, ενώ διαθέτει μπαταρία click-in για 1 ώρα αμείωτης ισχύος σε όλους τους χώρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μοντέλο χρησιμοποιεί διήθηση πολλαπλών σταδίων σε ολόκληρη τη συσκευή, συλλαμβάνοντας μικροσκοπικά σωματίδια. Κάθε συσκευή δοκιμάζεται για να εξασφαλίσει ότι είναι πλήρως σφραγισμένη, έτσι παγιδεύει σκόνη και βρωμιά και εξάγει καθαρότερο αέρα στο χώρο.

Καινοτομία που «λύνει» τα χέρια

Η καθημερινότητα στο σπίτι με τα παιδιά ή τα κατοικίδια διευκολύνεται σημαντικά με μια «έξυπνη» σκούπα όπως η V15 Detect Absolute. Διαθέτει κεφαλή καθαρισμού High Torque Drive™ με τεχνολογία anti-tangle που απορροφά αποτελεσματικά τη σκόνη και τις τρίχες, χρειάζεται 4,5 ώρες για πλήρη φόρτιση, ενώ δίνει στον καταναλωτή 3 επιλογές καθαρισμού. Στηρίζεται σε επιτοίχια βάση, για να βρίσκεται πάντα σε «ετοιμότητα», ενώ τα εξαρτήματά της εναλλάσσονται εύκολα, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται στη στιγμή σε σκουπάκι χειρός.

Smart αξεσουάρ για κάθε ανάγκη

Η σκούπα συνοδεύεται και από αρκετά smart αξεσουάρ που την καθιστούν ιδανική για δάπεδα, χαλιά και δυσπρόσιτα σημεία. Διατίθεται με κεφαλή καθαρισμού High Torque Drive™ με anti-tangle τεχνολογία ειδική για να ξεμπερδεύει τις τρίχες καθοδηγώντας τις αποτελεσματικά στον κάδο, ενσωματωμένο Laser στην μαλακή κυλινδρική κεφαλή καθαρισμού Fluffy™ που κάνει ορατή την αόρατη σκόνη στα σκληρά δάπεδα, εξάρτημα με φαρδύ στόμιο διπλής χρήσης, εξάρτημα για γωνίες, μηχανοκίνητο κωνικό εξάρτημα που ξεμπερδεύει τις τρίχες των κατοικιδίων, μαλακή και σκληρή βούρτσα για επίμονη βρωμιά, προσαρμογέα για καθαρισμό κάτω από χαμηλά έπιπλα και κλιπ αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Βρείτε τη νέα Dyson V15 Detect Absolute στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.