Η Anastassiadis Group υποδέχθηκε την ΚΕΑΝ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

0

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της KEAN Soft Drinks είναι στον αέρα υπενθυμίζοντας στο κοινό όλους τους σημαντικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να είμαστε #mestizoimazi.

Η πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του FnB στην Κύπρο µε παγκόσμια δραστηριότητα, συνεργάστηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το δημοφιλή καλλιτέχνη Λούκα Γιώρκα που όχι μόνο ήταν το κεντρικό πρόσωπο του νέου #tvc αλλά υπογράφει το soundtrack της καμπάνιας ‘’Μέχρι τον Ουρανό’’.

Τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα, σ’ ένα πολυτελές ακίνητο της Anastassiadis Group στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. To διαμέρισμα 85τμ στο Φάληρο, πλήρως ανακαινισμένο και λειτουργικό με θέα τη μαρίνα Φαλήρου που αποπνέει την αριστοκρατία και τη φινέτσα του παλιού αλλά κλασικού παραλιακού αστικού κέντρου μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες του γυρίσματος σε πλατό.  Με εφόδια την τεχνογνωσία και την εμπειρία 40 ετών στην αγορά ακινήτων, ο Όμιλος δημιουργεί εξατομικευμένες επενδυτικές ευκαιρίες που αποδίδουν σε μακροχρόνιο ορίζοντα για τους συνεργάτες και πελάτες του.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!