Kemei KM-605 κουρευτική μηχανή / trimmer

0

Το εργαλείο δεν κάνει το μάστορα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση και τον κουρέα! Αν μάλιστα σκεφτούμε και το ευρηματικό όνομα του εργαλείου που σας παρουσιάζουμε, έχετε την ευκαιρία να γίνετε «ο κουρέας της Σεβίλλης»!!!

Η περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής αλλά και του προσώπου είναι μια διαδικασία που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας, όχι μόνο για να εξοικονομήσουμε χρήματα από την επίσκεψη στο κομμωτήριο ή τον μπαρμπέρη, αλλά κυρίως για να είμαστε καθημερινά «στην τρίχα»!

Αυτό αφορά κυρίως το τριχωτό του προσώπου (μουστάκι, μούσι κλπ.), όπου τα πάντα είναι εύκολα με ένα «πέρασμα», χάρη στο κατάλληλο εργαλείο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά των παιδιών μας που συχνά χρειάζονται κούρεμα, το οποίο βεβαίως, κοστίζει!

Στη γκάμα της Smart Electronics θα βρείτε πλέον το παρακάτω μοντέλο περιποίησης του τριχωτού της κεφαλής και του προσώπου, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει σαν κουρευτική μηχανή, αλλά και σαν beard trimmer ή shaver!

Διαθέτει κοπτήρες από ανοξείδωτο ατσάλι, έτσι μπορεί να κόψει τις τρίχες σας με απόλυτη ακρίβεια και αμεσότητα, ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και κοστίζει μόνο 23,90€ !!!

Ξεπλένεται με νερό πανεύκολα και χωρίς κίνδυνο να εισχωρήσει στο εσωτερικό της, ενώ η ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία του προσφέρει έως και 90 λεπτά χρήσης, με τη φόρτιση να διαρκεί 8 ώρες.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια 100% αδιάβροχη λύση, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε άφοβα ακόμα και μέσα στο ντους, ή στο μπάνιο, όπου επικρατεί πολλή υγρασία.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πως λειτουργεί το groom kit!

Στη συσκευασία του Groom Kit θα βρείτε δύο διαφορετικά εξαρτήματα που κουμπώνουν πανεύκολα στην κεφαλή της και με αυτά μπορείτε να ορίσετε το μήκος στο οποίο θέλετε να κόψετε την τρίχα.

Το ένα εξάρτημα ξεκινά από τα 4 χιλιοστά και φτάνει τα 16 ενώ το δεύτερο αφορά μεγαλύτερα μήκη τριχών. Φυσικά, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και χωρίς καθόλου εξάρτημα, για να τα πάρετε «με την ψιλή», σε πολύ μικρό μήκος, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο κεφάλι, καταργώντας το ξυραφάκι και τους κινδύνους του.

Στη συσκευασία θα βρείτε, επίσης, μια χτένα που θα σας βοηθήσει στη διαδικασία κουρέματος και ξυρίσματος, αλλά και ένα κιτ συντήρησης με ειδικό πινελάκι για την αφαίρεση των κομμένων τριχών από την κεφαλή της μηχανής, καθώς και λιπαντικό για τους «κοπτήρες», ώστε να προστατεύονται και να αποδίδουν άψογα για πάντα!

Η μηχανή ενεργοποιείται μέσω ενός ON/OFF πλήκτρου στο σώμα της, ενώ το ενδεικτικό LED σας ενημερώνει για τη λειτουργία της, αλλά και για τη φόρτιση.

Ακριβώς από πάνω υπάρχει ένας περιστροφικός διακόπτης 5 θέσεων ώστε να αυξομειώνετε το μήκος στο οποίο θέλετε να κοπεί η τρίχα, εύκολα και γρήγορα!

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics για να διατηρείτε παντού και πάντα την εμφάνιση σας περιποιημένη!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.