Κλιματιστικά LG: Ιδανική ατμόσφαιρα με εξοικονόμηση ενέργειας

0

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, πολλοί από εμάς στρέφονται στα κλιματιστικά για ανακούφιση. Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), με πολυετή εμπειρία στις λύσεις κλιματισμού και θέρμανσης, διαθέτει μια ευρεία γκάμα κλιματιστικών, με έξυπνες λειτουργίες, τεχνολογίες αιχμής και μέγιστη αποδοτικότητα, περιορίζοντας την κατανάλωση ενέργειας.

Τα ενεργειακά αποδοτικά κλιματιστικά της LG εξοικονομούν ενέργεια, ενώ παράλληλα μειώνουν το κόστος κατανάλωσης. Τα κλιματιστικά της LG με την καινοτόμο τεχνολογία DUAL Inverter Compressor™, προσφέρουν ισχυρή απόδοση, 40% πιο γρήγορη ψύξη[1], αθόρυβη λειτουργία[2] και εξοικονόμηση ενέργειας[3], καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για μία δροσερή ατμόσφαιρα.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα των κλιματιστικών LG, είναι η «έξυπνη» διαχείρισή τους, μέσω της εφαρμογής ThinQΤΜ, που επιτρέπει την επιλογή της τέλειας θερμοκρασίας μέσω του smartphone.[4] Οι χρήστες μπορούν επίσης να ελέγχουν την καλή λειτουργία και ενεργειακή απόδοση του κλιματιστικού. Με τον τρόπο αυτό, ο χώρος έχει την ιδανική ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα διατηρείται ο έλεγχος της κατανάλωσης ενέργειας.

Τα κλιματιστικά LG δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο, ενώ εμείς έχουμε τον απόλυτο έλεγχο της ενέργειας που καταναλώνουν. Μάθετε περισσότερα για τις σειρές κλιματιστικών εδώ.

[1] Τα κλιματιστικά LG inverter (USQ242K*) ψύχουν έως και 40% ταχύτερα από τα κλιματιστικά LG που δεν είναι inverter (TSH2465DAO). *Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 , εσωτερική 33 ), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ).
[2] Σύμφωνα με εσωτερική δοκιμή της LG, το κλιματιστικό LG DUAL Inverter εκπέμπει θόρυβο κάτω των 19 dBA. (Μοντέλο – V10API).
[3] Πιστοποίηση από TUV. Τα κλιματιστικά LG με inverter (USQ242K*) εξοικονομούν ενέργεια έως και κατά 70% παραπάνω από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TSH2465DAO). *Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 , εσωτερική 33 ), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ), διάρκεια δοκιμής (8 ώρες)
[4] Μέσω σύνδεσης σε WiFi δίκτυο.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.