Κλιματιστικά LG: Το μυστικό για έναν καλύτερο ύπνο

0

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο ύπνος παίζει ζωτικό ρόλο στη διατήρηση της καλής υγείας και της ευεξίας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου. Ωστόσο, ένα άνετο περιβάλλον ύπνου είναι εξίσου σημαντικό για την εξασφάλιση ενός ξεκούραστου και αναζωογονητικού ύπνου. Σε αυτό το σημείο αναλαμβάνουν δράση τα κλιματιστικά της LG.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της στις οικιακές συσκευές και την τεχνολογία, η LG έχει αναπτύξει συστήματα κλιματισμού που δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα και την άνεση του ύπνου. Από τους προηγμένους μηχανισμούς ψύξης μέχρι τη λειτουργία μειωμένου θορύβου, τα κλιματιστικά της LG παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση για όσους αναζητούν έναν καλύτερο ύπνο[1]. Έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν περισσότερα από το να ρυθμίζουν απλώς τη θερμοκρασία του δωματίου, καθώς δημιουργούν ένα γαλήνιο και άνετο περιβάλλον που προάγει τον ξεκούραστο ύπνο.

 

Τα κλιματιστικά της LG ενσωματώνουν προηγμένες τεχνολογίες που επιτρέπουν τη ρύθμιση και διατήρηση μιας σταθερής, ευχάριστης θερμοκρασίας για έναν ποιοτικό ύπνο. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία DUAL Inverter Compressor™, μπορούν να ψύξουν ή να θερμάνουν το υπνοδωμάτιό γρήγορα και αποτελεσματικά[2], ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούν το θόρυβο και τους κραδασμούς[3] για έναν ήσυχο και γαλήνιο ύπνο. Επιπλέον, η εφαρμογή ThinQ™, επιτρέπει τον έλεγχο του κλιματιστικού μέσω smartphone[4], ώστε ο χρήστης να προσαρμόζει τη θερμοκρασία και τις ρυθμίσεις στις προτιμήσεις του εύκολα, χωρίς να σηκωθεί από το κρεβάτι του.

Ταυτόχρονα, τα κλιματιστικά LG διαθέτουν την τεχνολογία Plasmaster™ IonizerPLUS, που καθαρίζει τον αέρα, αφαιρεί το 99% των βακτηρίων, καθώς και τις οσμές από τον εσωτερικό χώρο[5], διατηρώντας τον αέρα που αναπνέετε ενώ κοιμάστε καθαρό και υγιή. Παράλληλα, χάρη στη λειτουργία Auto Cleaning αποτρέπεται η δημιουργία βακτηρίων και υγρασίας, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον. Συγκεκριμένα, περισσότερα από τρία εκατομμύρια ιόντα αποστειρώνουν τον αέρα που διέρχεται μέσα από το κλιματιστικό και απομακρύνουν τις βλαβερές ουσίες και τις οσμές που περιβάλλουν τη μονάδα.

Δώστε προτεραιότητα στην υγεία σας, επιλέγοντας κλιματιστικά LG για καλύτερο ύπνο. Με τεχνολογία αιχμής, ασύγκριτη ενεργειακή απόδοση[6] και απόλυτη άνεση, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για να απολαμβάνετε έναν πιο ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ta κλιματιστικά LG μπορείτε να δείτε εδώ.

[1] Τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανά προϊόν και μοντέλο.
[2] Τα κλιματιστικά LG με inverter (US-Q242K*) παρέχουν ψύξη έως και κατά 40% πιο γρήγορα από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TS-H2465DAO). Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 , εσωτερική 33 ), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ).
[3] Σύμφωνα με εσωτερική δοκιμή της LG, το κλιματιστικό LG DUAL Inverter εκπέμπει θόρυβο κάτω των 19 dBA. (Μοντέλο – V10API).
[4] Μέσω σύνδεσης σε WiFi δίκτυο.
[5] Η TÜV Rheinland πιστοποίησε ότι το PlasmasterIonizer++ απομακρύνει προσκολλημένα βακτήρια σε ποσοστό έως και 99,9% (χρυσίζων σταφυλόκοκκος, Εσερίχια κόλι και αεριογόνος ψευδομονάδα) σε χώρο δοκιμών 30 m3. Το μοντέλο που υποβλήθηκε στη δοκιμή ήταν το SW09BAJWAN. Δεν πρόκειται για την αποτελεσματικότητα της απομάκρυνσης των βακτηρίων στο κλιματιστικό, η οποία (αποτελεσματικότητα) μπορεί να διαφέρει από τις πραγματικές συνθήκες χρήσης.
[6] Πιστοποίηση από TUV. Τα κλιματιστικά LG με inverter (USQ242K*) εξοικονομούν ενέργεια έως και κατά 70% παραπάνω από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TSH2465DAO). *Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 , εσωτερική 33 ), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ), διάρκεια δοκιμής (8 ώρες).

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.