Λευκά ή πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα φωτάκια; Πώς να επιλέξετε!

0

Η αιώνια διαμάχη για τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια ήρθε η ώρα να βρει λύση.

Αν και φαίνεται απλώς θέμα προσωπικής προτίμησης, η ερώτηση για το χρώμα των χριστουγεννιάτικων φώτων, έχει προκαλέσει διαμάχες μεταξύ των μελών της οικογένειας από την εφεύρεση των πολύχρωμων το 1882. Οι διακοπές είναι γεμάτες θαύμα και χαρά, με ατελείωτες λίστες υποχρεώσεων, γεμάτα ημερολόγια, και μαζεμένη όλη η οικογένεια που περιμένει αξέχαστα Χριστούγεννα. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται κάποιος είναι μια οικογενειακή διαμάχη για το χρώμα των χριστουγεννιάτικων λαμπτήρων, προκαλώντας επιπλέον τριβές σε μια ήδη αγχωτική περίοδο του χρόνου.

Ας εξετάσουμε μερικά από τα πλεονεκτήματα για τα λευκά και τα πολύχρωμα φωτάκια

Λευκά Χριστουγεννιάτικα φωτάκια

Τα λευκά φωτάκια παρέχουν έναν κενό καμβά. Συμπληρώνουν κάθε διακόσμηση, δημιουργούν μια ενιαία εμφάνιση και είναι ιδανικά για να τονίσουν το πράσινο ή τα στολίδια και να αφήσουν τις πιο πολύχρωμες διακοσμήσεις να είναι το επίκεντρο. Προσθέτουν επίσης μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα σε ένα δωμάτιο, δίνοντάς του ένα γαλήνιο φως.

Πολύχρωμα Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια

Όσο για τα πολύχρωμα φώτα, τα διασκεδαστικά, αστραφτερά χρώματα, μεταμορφώνουν αμέσως ένα δωμάτιο από συνηθισμένο σε εορταστικό περιβάλλον διακοπών. Τα χρωματιστά φώτα είναι τόσο ζωντανά που μπορούν να διακοσμήσουν μόνα τους ένα δέντρο χωρίς να απαιτούνται στολίδια — αν και ποιος θα το ήθελε αυτό;

Συμβιβασμός που κάνει όλους ευτυχισμένους

Εάν η οικογένειά σας διαφωνεί με το όραμά σας, έχετε επιλογές. Εξετάστε το ενδεχόμενο εναλλαγής μεταξύ πολύχρωμων και λευκών φώτων κάθε χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, η γνώμη του καθενός έχει σημασία. Εάν έχετε περισσότερα από ένα δέντρα στο σπίτι σας, ορίστε ένα χρώμα για το καθένα, ικανοποιώντας όλα τα γούστα και τις επιθυμίες.

Σήμερα, τα φωτάκια είναι πιο εξελιγμένα και ίσως να μην χρειάζεται να διαλέξετε. Ορισμένα διαθέτουν φώτα που αλλάζουν χρώμα, που σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε από λευκό σε πολύχρωμο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τώρα που λύσατε το ζήτημα για τα φωτάκια, μπορείτε να αρχίσετε να μαλώνετε για τη συνταγή για τα μελομακάρονα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.